ΔΙΕΘΝΗ

Φονική ομίχλη στην Ολλανδία: Καραμπόλα με δυο νεκρούς – Προβλήματα στο αεροδρόμιο του Αϊντχόβεν

Φονική ομίχλη στην Ολλανδία: Καραμπόλα με δυο νεκρούς – Προβλήματα στο αεροδρόμιο του Αϊντχόβεν

Σε επαρχία έξω από το Άμστερνταμ, δυο άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους σε καραμπόλα πολλών αυτοκινήτων. Στο Αϊντχόβεν, μια από τις μεγαλύτερες πόλεις της Ολλανδίας, οι πτήσεις γίνονται με δυσκολία. Αιτία όλων η ομίχλη.

Το πρωί της Τρίτης (18.10.2022), η βασιλική μετεωρολογική υπηρεσία της Ολλανδίας (KNMI) σήμανε «κίτρινο» συναγερμό για το σύνολο της χώρας με εξαίρεση τα νησιά της Θάλασσας του Βάντεν, στο βόρειο τμήμα, λόγω της ομίχλης.

Η ορατότητα περιορίζεται σε αρκετά μέρη «κάτω των 200 μέτρων», σύμφωνα με το KNMI, το οποίο προειδοποίησε ότι «η κυκλοφορία και οι δραστηριότητες στο ύπαιθρο μπορεί να διαταραχθούν». Η ομίχλη αναμενόταν να διαλυθεί στα τέλη του πρωινού.

Σε επαρχιακό δρόμο στην επαρχία Φλέβολαντ, ανατολικά του Άμστερνταμ, δυο άνθρωποι σκοτώθηκαν όταν σημειώθηκε καραμπόλα. Το δυστύχημα προκλήθηκε στις 07:30 (08:30 ώρα Ελλάδος). Σύμφωνα με το δημόσιο ραδιοτηλεοπτικό δίκτυο NOS, η ορατότητα στην περιοχή περιοριζόταν στα 100 μέτρα την ώρα που σημειώθηκε η καραμπόλα.
Ατύχημα μεταξύ τεσσάρων οχημάτων στην Μπριέλ, στο δυτικό τμήμα της Ολλανδίας, όπως και ατύχημα κοντά στο Έβικ, στο ανατολικό, έχουν επίσης προκαλέσει προβλήματα στην κυκλοφορία, μετέδωσε το NOS.

Στο Αϊντχόβεν, η εναέρια κυκλοφορία διαταράχθηκε καθώς λόγω της πυκνής ομίχλης δεν μπορούσαν να προσγειωθούν τα αεροπλάνα!.

«Οι αναχωρήσεις είναι εφικτές, αλλά οι αφίξεις είναι αδύνατον να πραγματοποιηθούν προς το παρόν, λόγω της ομίχλης», προειδοποίησε στο Twitter το δεύτερο μεγαλύτερο αεροδρόμιο της Ολλανδίας, συνιστώντας στους ταξιδιώτες να ενημερώνονται από το site του αεροδρομίου.

Η εναέρια κυκλοφορία στις αρχές του πρωινού είχε διακοπεί τελείως, σύμφωνα με τις αρχές του αεροδρομίου.

Πηγή: newsit.gr

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ανάλυση - Επίθεση Ισραήλ: Τι να περιμένουμε μετά το χτύπημα - Το Ιράν ενεργοποίησε συστήματα αεράμυνας

Ανάλυση - Επίθεση Ισραήλ: Τι να περιμένουμε μετά το χτύπημα - Το Ιράν ενεργοποίησε συστήματα αεράμυνας

Στη Μέση Ανατολή και στις σχέσεις Ισραήλ και Ιράν είναι στραμμένα τα βλέμματα της διεθνούς κοινότητας για ακόμη μία φορά μετά το χτύπημα στο έδαφος της Τεχεράνης που αποδίδεται στο Τελ Αβίβ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top