Στο Νοσοκομείο 17χρονος – Εξωσχολικοί τον ξυλοκόπησαν και τον χτύπησαν στο κεφάλι

Στο Νοσοκομείο 17χρονος – Εξωσχολικοί τον ξυλοκόπησαν και τον χτύπησαν στο κεφάλι

Νέο σοβαρό περιστατικό βίας σημειώθηκε σε Λύκειο της Λάρνακας, όταν εξωσχολικοί, σύμφωνα με πληροφορίες, ξυλοκόπησαν 17χρονο μαθητή, ο οποίος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο.

Ο μαθητής, φέρεται να παρενέβη για να σταματήσει καυγά μεταξύ δύο μαθητών στο σχολείο. Τότε ο ένας μαθητής φαίνεται πως κάλεσε ενισχύσεις και έσπευσαν στο σχολείο εξωσχολικοί, οι οποίοι τον ξυλοκόπησαν, χτυπώντας τον μάλιστα στο κεφάλι.

Ο 17χρονος μαθητής μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Λάρνακας με τραύματα στο κεφάλι και υποβάλλεται σε εξετάσεις.
Επί τόπου έσπευσε η Αστυνομία που άρχισε διερεύνηση του νέου σοβαρού περιστατικού, αναζητώντας ποιοι εμπλέκονται.

Οι γονείς του 17χρονου, προτίθενται να υποβάλουν εντός της ημέρας παράπονο στην Αστυνομία.

*Φωτογραφία αρχείου

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Γκουτέρες στην Κύπρο: Υψηλοί συμβολισμοί, χαμηλές προσδοκίες - Όσα έγιναν μέχρι αυτή την ώρα

Γκουτέρες στην Κύπρο: Υψηλοί συμβολισμοί, χαμηλές προσδοκίες - Όσα έγιναν μέχρι αυτή την ώρα

Η πρώτη επίσκεψη του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών, Αντόνιο Γκουτέρες, στην Κύπρο κατά τη δεκαετή θητεία του, δημιουργεί, αναμφίβολα υψηλούς συμβολισμούς. Όμως, όσο εξελίσσεται το πρόγραμμά του, τόσο ενισχύεται η αίσθηση ότι η ουσία της πρωτοβουλίας δεν είναι η ανακοίνωση μιας νέας φάσης στο Κυπριακό, αλλά η αποτροπή της πλήρους κατάρρευσης της διαδικασίας.

BEST OF TOTHEMAONLINE