Άκουσε την ποινή του 34χρονος: Μπαίνει φυλακή για τροχαία αδικήματα

Άκουσε την ποινή του 34χρονος: Μπαίνει φυλακή για τροχαία αδικήματα

Ποινή φυλάκισης 20 ημερών επέβαλε σήμερα το Επαρχιακό Δικαστήριο Αμμοχώστου, σε 34χρονο, ο οποίος εντοπίστηκε να οδηγεί αυτοκίνητο, ενώ του είχε αποστερηθεί η άδεια οδήγησης με προηγούμενη δικαστική απόφαση. Πέραν της ποινής φυλάκισης, το Δικαστήριο επέβαλε στον 34χρονο, χρηματικό πρόστιμο και στέρηση της άδειας οδήγησής του.

Ο 34χρονος εντοπίστηκε στις 8 Ιανουαρίου 2022, σε δρόμο της επαρχίας Αμμοχώστου, να οδηγεί το αυτοκίνητό του με ταχύτητα 76 χιλιομέτρων την ώρα, ενώ το ανώτατο όριο ήταν 50 χιλιόμετρα. Μέλη της Αστυνομίας ανέκοψαν το όχημα και κατά τη διάρκεια του ελέγχου στα έγγραφα του οχήματος και του οδηγού, διαπιστώθηκε ότι το αυτοκίνητο δεν καλυπτόταν από πιστοποιητικό ασφάλισης. Επίσης διαπιστώθηκε ότι ο 34χρονος δεν ήταν κάτοχος άδειας οδηγού, αφού αυτή του είχε στερηθεί μετά από απόφαση του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λάρνακας.

Σήμερα ο 34χρονος παρουσιάστηκε ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λάρνακας, το οποίο του επέβαλε ποινή φυλάκισης 20 ημερών, χρηματικό πρόστιμο ύψους €1,300, στέρηση της άδειας οδήγησης για 12 μήνες και δύο βαθμούς ποινής.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Ανάλυση: Καταστατικό συνέδριο ΔΗΣΥ με δείγματα πολιτικού ρεβανσισμού – Οι διαγραφές υπουργών και η αυτοπαγίδευση

Ανάλυση: Καταστατικό συνέδριο ΔΗΣΥ με δείγματα πολιτικού ρεβανσισμού – Οι διαγραφές υπουργών και η αυτοπαγίδευση

Δύο χρόνια μετά τις προεδρικές εκλογές και τα όσα τον «πλήγωσαν», ο ΔΗΣΥ έλαβε την απόφαση μέσα από το καταστατικό συνέδριο που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο, να πράξει  αυτό, που δεν τολμούσε να πράξει, αμέσως μετά τις εκλογές.

BEST OF TOTHEMAONLINE