Δεύτερο «όχι» στον Καυκαρή – Δεν αποφυλακίζεται ο ισοβίτης

Δεύτερο «όχι» στον Καυκαρή – Δεν αποφυλακίζεται ο ισοβίτης

Δεύτερο «όχι» από τα μέλη του Συμβουλίου Αποφυλακίσεως Επ’ Άδεια άκουσε ο ισοβίτης Παναγή Καυκαρή.

Ύστερα και από την επιστολή που ο ισοβίτης είχε αποστείλει σε αρμόδιους φορείς, ζητώντας όπως το αίτημα για αποφυλάκισή του εξεταστεί από άλλη επιτροπή ή διαφορετικά να προχωρήσουν με την ευθανασία του, το θέμα της αποφυλάκισης του, τέθηκε εκ νέου ενώπιον του του Συμβουλίου Αποφυλακίσεως Επ’ Άδεια. 

Σύμφωνα με όσα διαβάζουμε στο livenews.com.cy, το εν λόγω Συμβούλιο, εξέτασε εκ νέου το αίτημα του Καυκαρή για αποφυλάκιση, απορρίπτοντας το με τρεις ψήφους κατά και δύο υπέρ. 

Ο ισοβίτης, σύμφωνα με το ρεπορτάζ, προτίθεται να προβεί στην πρόσληψη Βρετανού δικηγόρου, σε μια προσπάθεια να ακυρώσει τις αποφάσεις του parole.

Θυμίζουμε ότι πριν μερικούς μήνες, το Ανώτατο Δικαστήριο έκρινε λανθασμένη τη βάση στην οποία στηρίχθηκε η απόφαση της πλειοψηφίας του Συμβουλίου Αποφυλάκισης Επ' Αδεία, να απορρίψει την αίτηση του μακροβιότερου ισοβίτη των Κεντρικών Φυλακών Παναγιώτη Καυκαρή.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Εξελίξεις με το αίτημα Π. Καυκαρή – Σε απογοήτευση ο κρατούμενος

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Κυπριακό: Με βήματα γιαβάς-γιαβάς οδεύουμε προς την επόμενη Γενεύη

Κυπριακό: Με βήματα γιαβάς-γιαβάς οδεύουμε προς την επόμενη Γενεύη

Η φράση του Προέδρου Χριστοδουλίδη, αμέσως μετά τη χθεσινή συνάντηση που πραγματοποιήθηκε με τον κατοχικό ηγέτη, ότι δηλαδή «δεν ήταν το αποτέλεσμα που περίμενα. Η προσέγγιση γιαβάς-γιαβάς στο κυπριακό δεν αποδίδει», περικλείει αυτό το οποίο γνωρίζουμε ήδη. Ότι δηλαδή στόχος του Ερσίν Τατάρ, είναι το ροκάνισμα του χρόνου, μέχρι την επόμενη διάσκεψη της Γενεύης, που εκεί πλέον, τα πράγματα δεν προδιαγράφονται ευοίωνα, σε ότι αφορά το αποτέλεσμα.