Ακούστηκε ένα «Α!» και πάγωσαν οι θεατές - Αρσιβαρίστρια λιποθυμά με τα 106 κιλά στα χέρια της (ΦΩΤΟ – ΒΙΝΤΕΟ)

Ακούστηκε ένα «Α!» και πάγωσαν οι θεατές - Αρσιβαρίστρια λιποθυμά με τα 106 κιλά στα χέρια της (ΦΩΤΟ – ΒΙΝΤΕΟ)

Μπορεί να ήταν ένα βήμα από το χρυσό μετάλλιο αλλά η Ζένεσις Ροντρίγκες όχι μόνο το έχασε στα σημεία αλλά κατέρρευσε σε αυτή της την υπερπροσπάθεια.

Στους Παναμερικανικούς αγώνες στο Τορόντο η αθλήτρια ανέβηκε στο πόντιουμ και επιχείρησε να σηκώσει 106 κιλά.

Ωστόσο, σε όλη αυτή την προσπάθεια δεν τα κατάφερε και λύγισε. Σηκώνοντας τη μπάρα κατέρρευσε και έπεσε στο έδαφος.

Ευτυχώς, συνήλθε γρήγορα και πήγε να παραλάβει το μετάλλιο της.

Η αθλήτρια έχασε το πρώτο σκαλί του βάθρου στα σημεία από την Κολομβιανή Ρούσμερις Βιγιάρ, η οποία ήταν 400 γραμμάρια πιο αδύνατη, αν και οι δύο σήκωσαν 201 κιλά.

Πηγή: iefimerida.gr 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Θανατώνονται πάνω 13.000 ζώα λόγω αφθώδους πυρετού – Έρευνες για τη «διαδρομή» από τα κατεχόμενα

Θανατώνονται πάνω 13.000 ζώα λόγω αφθώδους πυρετού – Έρευνες για τη «διαδρομή» από τα κατεχόμενα

Μέχρι σήμερα έχουν καταγραφεί 11 κρούσματα αφθώδους πυρετού στην επαρχία Λάρνακας, εκ των οποίων το ένα είναι σε μονάδα βοοειδών και τα υπόλοιπα 10 σε μονάδες αιγοπροβάτων, ανέφερε σε σημερινή της ενημέρωση προς τα ΜΜΕ η Ανώτερη Κτηνιατρική Λειτουργός, Σωτηρία Γεωργιάδου.

BEST OF TOTHEMAONLINE