Νέα αποκάλυψη: Αστυνομικός στη λίστα των ατόμων που συνομιλούσαν με την 12χρονη

Νέα αποκάλυψη: Αστυνομικός στη λίστα των ατόμων που συνομιλούσαν με την 12χρονη

Σοκαριστικές είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση του βιασμού και μαστροπείας της 12χρονης στον Κολωνό που συγκλονίζει την χώρα.

Νέα ονόματα έρχονται στο προσκήνιο ενώ σοκ προκαλεί η αποκάλυψη πως ανάμεσα στα άτομα που συνομιλούσαν με την 12χρονη είναι και ένας νεαρός αστυνομικός που υπηρετεί στη ΓΑΔΑ.

Την αποκάλυψη έκανε στο Live News o Βασίλης Λαμπρόπουλος, αστυνομικός συντάκτης των των εφημερίδων «ΤΟ ΒΗΜΑ» & «ΤΑ ΝΕΑ», ο οποίος ανέφερε «Υπάρχει ένας αστυνομικός που εμφανίζεται να συνομιλεί με την 12χρονη και γίνεται προσπάθεια να προσδιοριστεί εάν είχε και επαφές με το παιδί. Είναι νεαρής ηλικίας ο αστυνομικός και υπηρετεί στην ΓΑΔΑ».

Σύμφωνα με στοιχεία ο αστυνομικός φαίνεται να είχε εκτεταμένες συνομιλίες με την 12χρονη. Αναμένεται να διευκρινιστεί εάν θα κληθεί για έγγραφες εξηγήσεις ή θα δώσει κατάθεση, δηλαδή αν θα τοποθετηθεί με το υπόλοιπο κατηγορητήριο ο νεαρός αστυνομικός.

ΠΗΓΗ: newsit.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ για ΑΤΑ: «Υπάρχουν και δεύτερες και τρίτες επιλογές - Αναλόγως των εξελίξεων θα προχωρήσουμε»

ΠτΔ για ΑΤΑ: «Υπάρχουν και δεύτερες και τρίτες επιλογές - Αναλόγως των εξελίξεων θα προχωρήσουμε»

Υπάρχουν και δεύτερες και τρίτες επιλογές για την εκτελεστική εξουσία στο θέμα της ΑΤΑ, δήλωσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, αναφέροντας πως η απόφαση των εργοδοτικών οργανώσεων ν’ απορρίψουν το προσχέδιο μόνιμης συμφωνίας για την Αυτόματη Τιμαριθμική Αναπροσαρμογή της κυβέρνησης «σίγουρα δεν είναι θετική». Ωστόσο, δεν θέλησε ν’ αποκαλύψει ποιες είναι αυτές ο επιλογές, ενώ σημείωσε πως  το κείμενο που διαβάστηκε την Κυριακή στις εργοδοτικές οργανώσεις ήταν το ίδιο με αυτό στις συντεχνίες τη Δευτέρα.

BEST OF TOTHEMAONLINE