ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ

H νέα επικοινωνιακή καμπάνια της Lidl Κύπρου.

H νέα επικοινωνιακή καμπάνια της Lidl Κύπρου.

Αφιερωμένη στη μεγάλη της ομάδα.

Η Lidl Κύπρου, μέσα από τη νέα επικοινωνιακή καμπάνια που είναι στον αέρα από την Κυριακή, καλεί το κοινό να ανακαλύψει τον « δικό της κόσμο».
Ένα εργασιακό περιβάλλον που εξασφαλίζει καθημερινά για τους δικούς της ανθρώπους και βασίζεται στην ομαδικότητα, το φιλικό περιβάλλον, την αναγνώριση της αξίας και της προσπάθειας. Ένα εργασιακό περιβάλλον που έχει στόχο οι άνθρωποί της να περνάνε καλά και να βρίσκουν όλα τα εφόδια ώστε να μπορούν να εξελιχθούν.

Ο Σπύρος Κονδύλης, Γενικός Διευθυντής της Lidl Κύπρου, δήλωσε:
«Με τη συγκεκριμένη επικοινωνία καταφέρνουμε να προβάλουμε τον πραγματικό κόσμο της Lidl Κύπρου. Έναν κόσμο που ίσως δεν θα συναντήσεις με μια πρώτη ματιά σε μια επίσκεψή σου στο κατάστημα, αλλά έναν κόσμο που εργαζόμαστε καθημερινά να προσφέρουμε στους πάνω από 700 ανθρώπους μας. Ένα ασφαλές, φιλικό και ομαδικό περιβάλλον εργασίας για όλους.»

Η βάση της επικοινωνίας αποτελεί μια τηλεοπτική παραγωγή που έχει δημιουργηθεί από τους ανθρώπους της Lidl Κύπρου, για τους ανθρώπους της Lidl Κύπρου. Όλοι οι πρωταγωνιστές και οι πρωταγωνίστριες είναι εργαζόμενοι από τα καταστήματα, το εφοδιαστικό κέντρο και τα γραφεία, από κάθε γωνιά της Κύπρου. Είναι πραγματικοί, καθημερινοί άνθρωποι, που εργάζονται μαζί.
Η καμπάνια είναι στον τηλεοπτικό αέρα από την Κυριακή 16/10 και θα απλωθεί σε ψηφιακά αλλά και έντυπα μέσα. Γνώριστε το #teamLidl στο https://team.lidl.com.cy


Επισκεφθείτε τη Lidl Κύπρου:

corporate.lidl.com.cy
lidlfoodacademy.com.cy
facebook.com/lidlcy
instagram.com/lidl_cyprus
twitter.com/Lidl_Cyprus_
linkedin.com/company/lidl-cyprus

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Βουλή: Ζητά συγκεκριμένες ενέργειες από Κυβέρνηση και ΕΕ για το μεταναστευτικό

Βουλή: Ζητά συγκεκριμένες ενέργειες από Κυβέρνηση και ΕΕ για το μεταναστευτικό

Συγκεκριμένες ενέργειες για το μεταναστευτικό ζητά από την Κυβέρνηση και την Ευρωπαϊκή 'Ενωση η Ολομέλεια της Βουλής που συζήτησε την Πέμπτη το θέμα και ενέκρινε ψήφισμα με 16 ψήφους υπέρ και 10 εναντίον. Το ψήφισμα κατατέθηκε από τον ΔΗΣΥ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top