Τη συμβολή τους για αναγνώριση του ψευδοκράτους συζήτησε ο Τατάρ με ακαδημαϊκούς

Τη συμβολή τους για αναγνώριση του ψευδοκράτους συζήτησε ο Τατάρ με ακαδημαϊκούς

Συνάντηση με ακαδημαϊκούς είχε χθες ο Ερσίν Τατάρ και συζήτησαν πώς μπορούν να συμβάλλουν στη διαδικασία αναγνώρισης του ψευδοκράτους, μετά τη σχετική έκκληση του Τούρκου Προέδρου στην 77η Γενική Συνέλευση των Ηνωμένων Εθνών στη Νέα Υόρκη.

Σύμφωνα με το ΓΤΠ, η Αβρούπα επισημαίνει ότι στη συνάντηση συμμετείχε και ο Μπιρικίμ Οζγκιούρ, γιος του Οζγκέρ Οζγκιούρ, ιστορικού στελέχους της τ/κ αριστεράς, πρώην προέδρου του ΡΤΚ ενώ ο ίδιος διατέλεσε «υπουργός» επί «κυβέρνησης» ΡΤΚ.

Στο μεταξύ, ο τ/κ Τύπος αναφέρει επίσης ότι o Τούρκος Αντιπρόεδρος, Φουάτ Οκτάι υποδέχθηκε τον Μετίν Φεϊζίογλου, που διορίστηκε νέος «πρέσβης» της Τουρκίας στην κατεχόμενη Λευκωσία. Κατά τη διάρκεια της συνάντησης στο Προεδρικό Μέγαρο στην Άγκυρα,  ο κ. Οκτάι ευχήθηκε στον κ. Φεϊζίογλου καλή επιτυχία στο νέο του πόστο.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Η Ευρωπαϊκή Ένωση είναι το κοινό μας σπίτι και η πολιτική μας οικογένεια»

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Η Ευρωπαϊκή Ένωση είναι το κοινό μας σπίτι και η πολιτική μας οικογένεια»

Ως την «πιο σημαντική πολιτική εξέλιξη» στη σύγχρονη Ιστορία της Κυπριακής Δημοκρατίας, και ως ορθή στρατηγική επιλογή, χαρακτηρίζει ο Πρόεδρος Νίκος Χριστοδουλίδης την ένταξη της χώρας στην Ευρωπαϊκή Ένωση την 1η Μαΐου του 2004.

BEST OF TOTHEMAONLINE