ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Φονικό Πιτσιλιάς: Παραδέχτηκε τα πάντα εκτός από εκ προμελέτης φόνο ο 30χρονος

Φονικό Πιτσιλιάς: Παραδέχτηκε τα πάντα εκτός από εκ προμελέτης φόνο ο 30χρονος

Ενοχή σε όλες τις κατηγορίες πλην αυτής του φόνου εκ προμελέτης παραδέχθηκε σήμερα ο 30χρονος που κατηγορείται ότι σκότωσε το θείο και τη θεία του, Σάββα και Κυριακή Σοφοκλέους, 74 και 78 χρόνων, στις 6 Μαΐου, στον Άγιο Ιωάννη Πιτσιλλιάς.

Η διαδικασία ενώπιον του Κακουργιοδικείου θα συνεχιστεί στις 16 Οκτωβρίου.

Εναντίον του 30χρονου απαγγέλθηκαν σήμερα από το Κακουργιοδικείο Λεμεσού, τέσσερις κατηγορίες που αφορούν φόνο εκ προμελέτης, κατοχή και μεταφορά πιστολιού, σφαιρών και  χρήση τους.

Αρνούμενος ενοχή μόνο στην κατηγορία για φόνο εκ προμελέτης, η υπεράσπιση εξέφρασε την ετοιμότητα του πελάτη της να παραδεχθεί ενοχή, εφόσον τροποποιηθεί η συγκεκριμένη κατηγορία, από φόνο εκ προμελέτης, σε ανθρωποκτονία.

Το Κακουργιοδικείο όρισε νέα ακρόαση της υπόθεσης για τις 16 Οκτωβρίου και ο 30χρονος οδηγήθηκε πίσω στις Κεντρικές Φυλακές.

Υπενθυμίζεται πως τα θύματα είχαν δεχθεί αριθμό πυροβολισμών από πιστόλι, ενώ βρίσκονταν σε αποθήκη στο περιβόλι του και τα άψυχα σώματα τους εντοπίστηκαν από συγχωριανούς τους, που τους αναζητούσαν.

Η αστυνομία οδηγήθηκε στη σύλληψη του μετά από αξιολόγηση μαρτυριών πως ο 30χρονος παρουσίαζε αντιδραστική συμπεριφορά προς όλη την οικογένεια, λόγω των σοβαρών ψυχολογικών προβλημάτων που αντιμετώπιζε και για τα οποία είχε νοσηλευθεί στο παρελθόν στο ψυχιατρείο Αθαλάσσας.

Το φονικό όπλο εντοπίστηκε στο πατρικό σπίτι του 30χρονου και όπως διαπιστώθηκε, πρόκειται για το υπηρεσιακό όπλο του 33χρονου αδελφού του, που είναι θηροφύλακας και ο οποίος θα δικαστεί από το Επαρχιακό Δικαστήριο Λεμεσού για τη μη ασφαλή φύλαξη του υπηρεσιακού του όπλου και των σφαιρών.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Ταξίδια: Αυτά μπορεί να προκύψουν με πτήσεις και αποσκευές – Η αποζημίωση ανά χιλιόμετρα και τα δικαιώματα του καταναλωτή

Μπάνιο στη θάλασσα: Πώς θα επιλέξουμε το κατάλληλο αντηλιακό - Συμβουλές για προστασία από την ηλιακή ακτινοβολία

Νοθευμένα ποτά, ουσίες και μύθοι - Η νυχτερινή ζωή της Λευκωσίας μέσα από τα μάτια του ΟΠΕ

Πυρκαγιά στον Άγιο Συλά: Επιχειρούν για πλήρη κατάσβεση - Ξεκίνησαν ρίψεις νερού τα εναέρια μέσα

Νίκι Μινάζ: Η συναυλία της στο Άμστερνταμ ακυρώθηκε μετά τη σύλληψή της για ναρκωτικά



ΠτΔ: Εξήρε τον ρόλο ομογενειακών οργανώσεων για αγώνες για Κύπρο

ΠτΔ: Εξήρε τον ρόλο ομογενειακών οργανώσεων για αγώνες για Κύπρο

Τον ρόλο των ομογενειακών οργανώσεων στην υπεράσπιση των εθνικών διεκδικήσεων και στους αγώνες για την Κύπρο και τον Ελληνισμό εξήρε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, σε βιντεοσκοπημένο μήνυμά του κατά την τελετή απονομής του Φειδιππίδειου Βραβείου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top