Μάιρη Συνατσάκη: «Δεν μπορούσα να σταθώ από τους εμετούς τους πρώτους μήνες της εγκυμοσύνης»

Μάιρη Συνατσάκη: «Δεν μπορούσα να σταθώ από τους εμετούς τους πρώτους μήνες της εγκυμοσύνης»

H Μαίρη Συνατσάκη, δεν αφήνει τους διαδικτυακούς φίλους τους χωρίς να τους ενημερώνει για την εξέλιξη της εγκυμοσύνης της.

Αυτή τη φορά, η γνωστή influencer έκανε μια αποκάλυψη σχετικά με τις δυσκολίες που αντιμετώπιζε τους πρώτους μήνες κύησής της και παράλληλα έδωσε τη συμβουλή της και σε άλλες εγκυμονούσες.

Τι λέει στους φίλους της

«Βρήκα αυτό το βιντεάκι που είχα στείλει στους δικούς μου στις αρχές της εγκυμοσύνης που δεν μπορούσα να σταθώ όρθια από τους εμετούς και την αδιαθεσία. Θαύμαζα απεριόριστα αυτό το κορίτσι που έκανε full on χορογραφία στον ένατο μήνα της. Respect στις αθλητικές, κινητικές, σούπερ ενεργές εγκύους.

Σας κοιτάζω με θαυμασμό από την απέναντι πλευρά, αλλά παραμένω ξαπλωμένη κυρίως στον καναπέ και εκτιμώ την κάθε εμπειρία εγκυμοσύνης είναι ξεχωριστή και μοναδική. Θυμήσου να μην σε συγκρίνεις», έγραψε η Μαίρη Συνατσάκη στην ανάρτησή της.

Και καταλήγει: «Θυμήσου να μη σε συγκρίνεις»

Δείτε το βίντεο:

 

Πηγή: in.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«State of the Union»: Γεμάτη δράσεις η νέα χρονιά – Τα έργα που ολοκληρώνονται, τα σχέδια που επεκτείνονται και οι προτάσεις που «μπαίνουν στο αυλάκι»

«State of the Union»: Γεμάτη δράσεις η νέα χρονιά – Τα έργα που ολοκληρώνονται, τα σχέδια που επεκτείνονται και οι προτάσεις που «μπαίνουν στο αυλάκι»

Σε πέντε προτεραιότητες βασίζεται το διακυβερνητικό πρόγραμμα του Νίκου Χριστοδουλίδη και για το 2026 προγραμματίζονται 59 συνολικά δράσεις.

BEST OF TOTHEMAONLINE