Μάιρη Συνατσάκη: «Δεν μπορούσα να σταθώ από τους εμετούς τους πρώτους μήνες της εγκυμοσύνης»

Μάιρη Συνατσάκη: «Δεν μπορούσα να σταθώ από τους εμετούς τους πρώτους μήνες της εγκυμοσύνης»

H Μαίρη Συνατσάκη, δεν αφήνει τους διαδικτυακούς φίλους τους χωρίς να τους ενημερώνει για την εξέλιξη της εγκυμοσύνης της.

Αυτή τη φορά, η γνωστή influencer έκανε μια αποκάλυψη σχετικά με τις δυσκολίες που αντιμετώπιζε τους πρώτους μήνες κύησής της και παράλληλα έδωσε τη συμβουλή της και σε άλλες εγκυμονούσες.

Τι λέει στους φίλους της

«Βρήκα αυτό το βιντεάκι που είχα στείλει στους δικούς μου στις αρχές της εγκυμοσύνης που δεν μπορούσα να σταθώ όρθια από τους εμετούς και την αδιαθεσία. Θαύμαζα απεριόριστα αυτό το κορίτσι που έκανε full on χορογραφία στον ένατο μήνα της. Respect στις αθλητικές, κινητικές, σούπερ ενεργές εγκύους.

Σας κοιτάζω με θαυμασμό από την απέναντι πλευρά, αλλά παραμένω ξαπλωμένη κυρίως στον καναπέ και εκτιμώ την κάθε εμπειρία εγκυμοσύνης είναι ξεχωριστή και μοναδική. Θυμήσου να μην σε συγκρίνεις», έγραψε η Μαίρη Συνατσάκη στην ανάρτησή της.

Και καταλήγει: «Θυμήσου να μη σε συγκρίνεις»

Δείτε το βίντεο:

 

Πηγή: in.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Λετυμπιώτης: Η Τουρκία κρατά το «κλειδί» για πρόοδο στο Κυπριακό - Σαφές μήνυμα για σφετερισμούς και υπόθεση «Κράτος Μαφία»

Λετυμπιώτης: Η Τουρκία κρατά το «κλειδί» για πρόοδο στο Κυπριακό - Σαφές μήνυμα για σφετερισμούς και υπόθεση «Κράτος Μαφία»

Τη θέση ότι η Τουρκία είναι ο καθοριστικός παράγοντας για την επανεκκίνηση της διαδικασίας επίλυσης του Κυπριακού επανέλαβε ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης, υπογραμμίζοντας παράλληλα ότι η Ευρωπαϊκή Ένωση διαθέτει πλέον τα κίνητρα που ενδιαφέρουν την Άγκυρα.

BEST OF TOTHEMAONLINE