ΕΛΛΑΔΑ

Βιασμός 12χρονης στην Ελλάδα: «Όπως έστρωσε, ας κοιμηθεί» λένε πρώην σύζυγος και γιος του Ηλία Μίχου

Βιασμός 12χρονης στην Ελλάδα: «Όπως έστρωσε, ας κοιμηθεί» λένε πρώην σύζυγος και γιος του Ηλία Μίχου

Προσπάθειες να επικοινωνήσει με την πρώην σύζυγό του και με τον γιο του έχει κάνει ο προφυλακισμένος για την υπόθεση του βιασμού της 12χρονης, Ηλίας Μίχος, ο οποίος κρατείται στις φυλακές Γρεβενών.

Σύμφωνα με τον ΑΝΤ1 ο Μίχος έχει προσπαθήσει να επικοινωνήσει με τα δύο αυτά πρόσωπα είτε μέσω του συνηγόρου του είτε με τηλεφωνήματα από καρτοτηλέφωνο των φυλακών.

Οι κλήσεις αυτές, όμως, έχουν μείνει αναπάντητες καθώς τόσο η πρώην σύζυγός του όσο και ο γιος του δεν θέλουν να έχουν πλέον την παραμικρή σχέση και επαφή μαζί του, διαχωρίζοντας πλήρως την στάση και την ζωή τους από την δική του.

Χαρακτηριστική η δήλωση της πρώην συζύγου και του γιου του Ηλία Μίχου: «Επιβεβαιώνουμε ότι έχει προσπαθήσει πολλές φορές να επικοινωνήσει μαζί μας… και τώρα τηλεφωνεί μέσα από την φυλακή. Όμως, δεν επιθυμούμε να έχουμε την οποιαδήποτε επικοινωνία μαζί του. Δεν θέλουμε να έχουμε σχέση μαζί του. Όπως έστρωσε, ας κοιμηθεί».

Ενωμεταξύ ο Ηλίας Μίχος φέρεται να είναι εξοργισμένος με δηλώσεις που του αποδίδονται την ώρα που παρακολουθεί από την τηλεόραση εκπομπές και δελτία ειδήσεων που αναφέρονται στην φρικτή υπόθεση του βιασμού της 12χρονης για την οποία ο ίδιος έχει προφυλακιστεί.

Με ποιους κρατείται στα Γρεβενά ο Ηλίας Μίχος

Στις φυλακές Γρεβενών βρίσκεται από την Κυριακή ο προφυλακισμένος για τον βιασμό της 12χρονης, Ηλίας Μίχος, καθώς στο συγκεκριμένο σοφρωνιστικό κατάστημα κρατούνται, μεταξύ άλλων, υπόδικοι για υποθέσεις σεξουαλικής κακοποίησης ανηλίκων.

Σύμφωνα με το STAR, μετά την καραντίνα που προβλέπεται στο πλαίσιο των μέτρων για τον κορωνοϊό, ο Μίχος την Τετάρτη (19/10) οδηγήθηκε στο κελί του.

Εκεί μαζί του θα βρίσκεται ο 34χρονος Χρήστος Παπαζόγλου, ο οποίος το 2012 βίασε, βασάνισε και έκαψε ζωντανή στην πυλωτή της πολυκατοικίας της στην Ξάνθη την 34χρονη Ζωή Δαλακλίδου.

Κατά τις ίδιες πληροφορίες στο ίδιο κελί θα βρεθεί το επόμενο διάστημα και ο Πακιστανός ο οποίος το 2012 βίασε και τραυμάτισε βαρύτατα την νεαρή Μυρτώ στην Πάρο.

Πηγή: protothema.gr

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Έπεσε από τον δεύτερο όροφο οικίας 56χρονος - Κρίσιμα στο Νοσοκομείο

Κεντρικές Φυλακές: «Τσάκωσαν» το κρατούμενο που είχε αποδράσει – Πού εντοπίστηκε  

Πασχαλινά αυγά από «χρυσάφι» - Γιατί ανεβαίνουν οι τιμές του κακάο; Οι λόγοι, το ποσοστό και η νόσος του μαύρου λοβού

Δρόμος Πάφου-Πόλης: Έμεινε στα χαρτιά η ολοκλήρωση της Α’ φάσης λόγω καθυστερήσεων - Εν αναμονή αποφάσεων

Βόμβα σε club στον Πρωταρά: Στο κελί για 8 ημέρες ο 31χρονος – Οι κατηγορίες που τον βαραίνουν

Κατερίνα Στικούδη: «Κεκλεισμένων των θυρών» η βάφτιση του δεύτερου γιου της



LIVE: «Το Ιράν δεν σχεδιάζει άμεσα αντίποινα εναντίον του Ισραήλ» - Ρίχνουν τους τόνους Τεχεράνη και Τελ Αβίβ

LIVE: «Το Ιράν δεν σχεδιάζει άμεσα αντίποινα εναντίον του Ισραήλ» - Ρίχνουν τους τόνους Τεχεράνη και Τελ Αβίβ

Νέος συναγερμός σήμανε σε ολόκληρη τη Μέση Ανατολή, μετά τις αναφορές αμερικανικών ΜΜΕ για επίθεση του Ισραήλ στο Ιράν με πυραύλους. Το ThemaOnline σας μεταφέρει τις εξελίξεις 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top