Μένει κερκίδα ο Ψύχας

Μένει κερκίδα ο Ψύχας

Ο ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού, Πέτρος Ψύχας, ο οποίος αγωνίστηκε ως αλλαγή στο ματς με την ΑΕΚ και πέτυχε και ένα γκολ, δεν θα είναι διαθέσιμος για το αυριανό (21/10, 19:00) παιχνίδι με αντίπαλο τον Απόλλωνα στο ΓΣΠ, για την 8η αγωνιστική του πρωταθλήματος Α΄ κατηγορίας.

Ο λόγος της απουσίας του, είναι η άτυπη συμφωνία που υπάρχει ανάμεσα στις δύο ομάδες, για να μην αγωνιστεί ο παίκτης στα μεταξύ τους ματς, αφού ως γνωστό, ο Ψύχας αγωνίζεται στους "μαυροπράσινους" ως δανεικός από τη Λεμεσιανή ομάδα.

Διαβάστε τη συνέχεια στο ThemaSports.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Σαφές μήνυμα ΠτΔ στην Τουρκία από τη Βουλή των Ελλήνων - «Η λύση δύο κρατών δεν υφίσταται ούτε ως σκέψη»

Σαφές μήνυμα ΠτΔ στην Τουρκία από τη Βουλή των Ελλήνων - «Η λύση δύο κρατών δεν υφίσταται ούτε ως σκέψη»

Ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, μιλώντας ενώπιον της Ολομέλειας της Βουλής των Ελλήνων στην Αθήνα, έστειλε μήνυμα ενότητας, ιστορικής μνήμης και συνέχισης του αγώνα για απελευθέρωση και επανένωση της Κύπρου.

BEST OF TOTHEMAONLINE