ΠΑΡΑ-THEMA

Σοκαριστικό βίντεο: Bίσονας επιτέθηκε σε γυναίκα στο Τέξας - Πήγε να βγάλει φωτογραφία

Σοκαριστικό βίντεο: Bίσονας επιτέθηκε σε γυναίκα στο Τέξας - Πήγε να βγάλει φωτογραφία

Ένας βίσονας καταπλάκωσε μια «τολμηρή» γυναίκα που βιντεοσκοπούσε το κοπάδι να περπατάει στο δάσος, με το τρομακτικό βίντεο να γίνεται Viral στο TikTok.

Μια γυναίκα από το Τέξας, η Rebecca Black πήρε τη τολμηρή απόφαση να βιντεοσκοπήσει μόνη της μια αγέλη με βίσονες που περπατούσε στο Caprock Canyons State Park & Trailway.

Στο βίντεο που δημοσίευσε στο Tik Tok φαινόταν να περιμένει στην άκρη του δρόμου να περάσουν πρώτα οι βίσονες, για να μπορέσει να συνεχίσει τη διαδρομή της. «Ορίστε, συνεχίστε. Δεν θέλω να ασχοληθώ μαζί τους. Θέλω απλώς να περάσω, ελάτε, συνεχίστε».

Δυστυχώς, καθώς η Black άρχισε να περπατάει απέναντι και οι τελευταίοι βίσονες ενώθηκαν με το υπόλοιπο κοπάδι, ένας βγήκε από την πορεία, κατευθύνθηκε προς τη κοπέλα και τη πέταξε με δύναμη μέσα στους θάμνους, με την ίδια να φωνάζει «Θεέ μου».

Το βίντεο της Black στο Tik Tok έχει εκατοντάδες χιλιάδες προβολές και έχει συγκεντρώσει αρκετά σχόλια που κριτικάρουν την επιλογή της κοπέλας να παραμείνει σε κοντινή απόσταση από αυτά τα τεράστια πλάσματα.

Ένα άτομο έγραψε: «Duuuude, δεν πρέπει να περπατάτε πίσω τους, τα κάνει να γίνονται νευρικά. Ελπίζω να είσαι καλά!»

«Σπουδαίο μάθημα! Σίγουρα πολύ κοντά τους από την αρχή. Εκατό μέτρα είναι η απόσταση που πρέπει να είσαι πάντα», πρόσθεσε ένας άλλος.

Κάποιος άλλος χρήστης, ο οποίος βίωσε επίσης επίθεση από βίσονα, πρόσθεσε: «Έχω επίσης συντριβεί από βίσονα. Δεν παίζουν. Χαίρομαι που είσαι καλά».

Η Μπλακ στο τέλος σημείωσε ότι το Texas Parks & Wildlife Department (TPWD) προστατεύει τους βίσονες και είναι μέρος του Texas State Bison Restoration Project.

Δείτε το βίντεο.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ανάλυση - Επίθεση Ισραήλ: Τι να περιμένουμε μετά το χτύπημα - Το Ιράν ενεργοποίησε συστήματα αεράμυνας

Ανάλυση - Επίθεση Ισραήλ: Τι να περιμένουμε μετά το χτύπημα - Το Ιράν ενεργοποίησε συστήματα αεράμυνας

Στη Μέση Ανατολή και στις σχέσεις Ισραήλ και Ιράν είναι στραμμένα τα βλέμματα της διεθνούς κοινότητας για ακόμη μία φορά μετά το χτύπημα στο έδαφος της Τεχεράνης που αποδίδεται στο Τελ Αβίβ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top