Χωρισμός-βόμβα στη σόουμπιζ - «Τα έσπασαν» λίγο πριν τον γάμο

Χωρισμός-βόμβα στη σόουμπιζ - «Τα έσπασαν» λίγο πριν τον γάμο

Μια δύσκολη περίοδο βιώνει η Δήμητρα Αλεξανδράκη, καθώς αποφάσισαν με τον αγαπημένο της να τραβήξουν χωριστούς δρόμους.

Πριν λίγο καιρό το γνωστό μοντέλο είχε ανακοινώσει στην εκπομπή «Super Κατερίνα» ότι εκείνη και ο σύντροφός της πήραν την ευλογία για τη σχέση τους από τον παπά και ετοιμάζονται για τον γάμο. Ωστόσο, σήμερα έκανε γνωστό τον χωρισμό της.

Συγκεκριμένα, απαντώντας στο ερώτημα μιας διαδικτυακής φίλης της κάτω από την τελευταία φωτογραφία της, ανέφερε:

«Όχι, γιατί χωρίσαμε. Είσαστε ευχαριστημένη κυρία μου; Εγώ χαρά θέλω να δίνω στον κόσμο. Να είστε καλά και σας εύχομαι υγεία και όλες τις ευλογίες του κυρίου. Καλή συνέχεια».

Το αινιγματικό μήνυμα

Η ίδια από την αρχή της σχέσης απέφευγε να δίνει την οποιαδήποτε πληροφορία για τον άνδρα που είχε ερωτευτεί ενώ εδώ και αρκετό καιρό δεν έκανε καμιά αναφορά για τη σχέση της στο Instagram. Επίσης, έχει σβήσει από το προφίλ της τη φωτογραφία με το μονόπετρο από την πρόταση γάμου.

«Σε πρόδωσα… εαυτέ μου. Σιγά σιγά επανορθώνω όμως ! Μου υπόσχομαι να μην το επιτρέψω να γίνει ξανά», έγραψε στη λεζάντα της τελευταίας της ανάρτησης και όλοι αναρωτιούνται τι συμβαίνει στη ζωή της.

Δείτε το ποστ της

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Ουδέν νεότερο για το άνοιγμα νέων σημείων διέλευσης - Στον αναπνευστήρα τα ΜΟΕ ενόψει Γενεύης -Άγνωστες οι επιδιώξεις Γκουτέρες

Ουδέν νεότερο για το άνοιγμα νέων σημείων διέλευσης - Στον αναπνευστήρα τα ΜΟΕ ενόψει Γενεύης -Άγνωστες οι επιδιώξεις Γκουτέρες

Ακόμα μια συνάντηση χωρίς αποτέλεσμα για τη διάνοιξη νέων σημείων διέλευσης, είχαν την Πέμπτη οι διαπραγματευτές της ελληνοκυπριακής και της τουρκοκυπριακής πλευράς, Μενέλαος Μενελάου και Γκιουνές Ονάρ, ενόψει της διευρυμένης συνάντησης για το κυπριακό, που θα πραγματοποιηθεί τον ερχόμενο Μάρτιο, στη Γενεύη.

BEST OF TOTHEMAONLINE