Έφτασε παράνομα στην Κύπρο 22χρονη - Συλλήψεις σε τρία πρόσωπα

Έφτασε παράνομα στην Κύπρο 22χρονη - Συλλήψεις σε τρία πρόσωπα

Στη σύλληψη τριών προσώπων ηλικίας 27, 28 και 20 ετών, προχώρησε τα ξημερώματα σήμερα η Αστυνομία, στο πλαίσιο διερεύνησης υπόθεσης συνωμοσίας προς διάπραξη κακουργήματος και πλημμελήματος και υποβοήθησης της παράνομης εισόδου, παραμονής και διέλευσης από το έδαφος της Κυπριακής Δημοκρατίας. Επίσης, συνελήφθη 22χρονη, για υπόθεση παράνομης εισόδου στο έδαφος της Κυπριακής Δημοκρατίας.

Συγκεκριμένα, γύρω στις 8.30μ.μ. χθες, στο δρόμο Λάρνακας – Δεκέλειας, μέλη του ΟΠΕ Λάρνακας, ανέκοψαν για έλεγχο όχημα στο οποίο επέβαιναν τα πιο πάνω πρόσωπα.

Από εξετάσεις που έγιναν, διαπιστώθηκε ότι η 22χρονη, αφίχθηκε στην Κύπρο μέσω παράνομου αεροδρομίου και συνελήφθη για το αυτόφωρο αδίκημα της παράνομης εισόδου στο έδαφος της Κυπριακής Δημοκρατίας.

Όπως ανέφεραν οι άλλοι τρεις επιβαίνοντες, δεν γνωρίζουν την 22χρονη, η οποία τους ζήτησε να την μεταφέρουν στη Λάρνακα.

Το εγχείρημα του Οδυσσέα, τα «ανοίγματα» Νικόλα και οι φόβοι του ΔΗΣΥ και του ΑΚΕΛ

Το εγχείρημα του Οδυσσέα, τα «ανοίγματα» Νικόλα και οι φόβοι του ΔΗΣΥ και του ΑΚΕΛ

Την περασμένη εβδομάδα, ο Οδυσσέας Μιχαηλίδης, ξεκίνησε τις εμφανίσεις σε μέσα ενημέρωσης, ξεκαθαρίζοντας αυτό που ήταν γνωστό εδώ και καιρό, για τη δημιουργία κόμματος, του οποίου θα ηγηθεί στις βουλευτικές εκλογές του 2026.

Εναντίον των τριών υπόπτων, εκδόθηκαν δικαστικά εντάλματα σύλληψης δυνάμει των οποίων συνελήφθησαν και τέθηκαν υπό κράτηση.

Το ΤΑΕ Λάρνακας συνεχίζει τις εξετάσεις.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

BEST OF TOTHEMAONLINE