ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Τραυματίστηκαν μαθητές και καθηγητής μετά το επεισόδιο σε Γυμνάσιο στη Λεμεσό - Στα χέρια της Αστυνομίας δυο πρόσωπα

Τραυματίστηκαν μαθητές και καθηγητής μετά το επεισόδιο σε Γυμνάσιο στη Λεμεσό - Στα χέρια της Αστυνομίας δυο πρόσωπα

Στα χέρια της Αστυνομίας βρίσκονται δυο πρόσωπα μετά τα επεισόδια που σημειώθηκαν το πρωί της Παρασκευής 21 Οκτωβρίου στο Γυμνάσιο Λινόπετρας στη Λεμεσό θέτοντας σε συναγερμό τις Αρχές.

Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες, τέσσερις εξωσχολικοί αλλοδαποί πήγαν στο γυμνάσιο με σκοπό να συναντήσουν μαθητή του γυμνασίου ο οποίος είχε τσακωθεί με συμμαθητή του αλλοδαπό, ο ένας από τους τέσσερις είναι αδελφός του μαθητή που χτυπήθηκε. 

Οι καθηγητές προσπάθησαν να περιορίσουν τους μαθητές στις τάξεις κατά την διάρκεια του επεισοδίου, ενώ με την άφιξη της Αστυνομίας το επεισόδιο έληξε, ενώ τα δυο πρόσωπα οδηγήθηκαν σε αστυνομικό σταθμό της περιοχής για ανάκριση.

Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες από τον καβγά τραυματίστηκε ένας καθηγητής του σχολείου, τρεις μαθητές και τρεις εξωσχολικοί, οι οποίοι φέρουν μώλωπες και εκδορές. Να σημειωθεί ότι στο σημείο παραμένουν τα μέλη της Αστυνομίας, ενώ η κατάσταση αυτή την ώρα φαίνεται να έχει ηρεμήσει.

Υπενθυμίζουμε ότι σε συναγερμό τέθηκαν οι Αρχές το πρωί της Παρασκευής μετά από πληροφορία για εξωσχολικούς μαθητές οι οποίοι «μπούκαραν» σε Γυμνάσιο της παραλιακής πόλης.

Στο έσπευσαν μέλη της Αστυνομίας για διερεύνηση του περιστατικού, ενώ οι εξωσχολικοί κρατούσαν αιχμηρά αντικείμενα.

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Το αδιαχώρητο σε κρεοπωλεία και υπεραγορές για τα πασχαλινά ψώνια - Αναμένεται αύξηση της κίνησης - Διστακτικοί οι καταναλωτές λόγω ακρίβειας

Καύσιμα: Με αυτές τις τιμές θα βγάλουμε τις μέρες του Πάσχα - Δείτε τα φθηνότερα και τα ακριβότερα πρατήρια Παγκύπρια

Ξεσπά πατέρας στο «T»: Απέρριψαν κατ'οικον φροντίδα σε βρέφος με SMA και μηχανική υποστήριξη - «Κινδυνεύει το παιδί και ο ΟΚΥπΥ μας αγνοεί»

Ομάδα νεαρών επιτέθηκε σε αστυνομικούς με πέτρες και μολότοφ - Συνελήφθη 25χρονος με εκρηκτικά στην κατοχή του

Θανατηφόρο στα κατεχόμενα: Ο 79χρονος Φώτης Φωτίου το θύμα του τροχαίου - Πήρε εξιτήριο η σύζυγός του



Επιβεβαιώνει ο ΟΗΕ: Στην Κύπρο την Τρίτη η Ολγκίν - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Τατάρ

Επιβεβαιώνει ο ΟΗΕ: Στην Κύπρο την Τρίτη η Ολγκίν - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Τατάρ

«Η Προσωπική Απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα για την Κύπρο, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, θα πραγματοποιήσει την τρίτη επίσκεψή της στην Κύπρο, στις 7 και θα παραμείνει έως τις 14 Μαΐου», δήλωσε ο εκπρόσωπος του ΓΓ του ΟΗΕ, Στεφάν Ντουζαρίκ κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης Τύπου ξένων ανταποκριτών στην έδρα του διεθνούς οργανισμού, στη Νέα Υόρκη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top