Υπόθεση βιασμού 12χρονης: Η μητέρα της δέχτηκε το πρώτο επισκεπτήριο στις φυλακές Κορυδαλλού

Υπόθεση βιασμού 12χρονης: Η μητέρα της δέχτηκε το πρώτο επισκεπτήριο στις φυλακές Κορυδαλλού

Η μητέρα της 12χρονης που έπεσε θύμα βιασμού στον Κολωνό, κρατείται στις φυλακές Κορυδαλλού και μόλις δέχτηκε το πρώτο επισκεπτήριο της.

Σύμφωνα με το Mega, η 19χρονη κόρη και ο σύζυγος της επισκέφθηκαν την 37χρονη, ενώ όταν οι δύο τους έφτασαν απέφυγαν την οποιαδήποτε δήλωση στους δημοσιογράφους.
Σημειώνεται πως τα μέλη της οικογενείας είχαν φτάσει νωρίτερα, ωστόσο ενημερώθηκαν από τους φύλακες πως πλέον η 37χρονη μπορεί να δέχεται επισκεπτήρια κάθε Δευτέρα και Παρασκευή από τις 13.00 έως τις 15.00.

Επίσης, η 37χρονη πέρασε την τρίτη νύχτα της, στις γυναικείες φυλακές Κορυδαλλού, ενώ σύμφωνα με τον δικηγόρο της, παραμένει σε κακή ψυχολογική κατάσταση και συνεχίζει να αρνείται κάθε ανάμειξη στον εφιάλτη του παιδιού της, υποστηρίζοντας πως δεν γνώριζε το παραμικρό για τον «Γολγοθά» που ανέβαινε η 12χρονη.

Πηγή: newsit.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Κράτος Μαφία»: Ο Αναστασιάδης στο επίκεντρο του φορολογικού ελέγχου - Ποιοι μπαίνουν στο μικροσκόπιο

«Κράτος Μαφία»: Ο Αναστασιάδης στο επίκεντρο του φορολογικού ελέγχου - Ποιοι μπαίνουν στο μικροσκόπιο

Τριμελή επιτροπή έχει ορίσει ο Έφορος Φορολογίας, προκειμένου να εξετάσει το υλικό που διαβιβάστηκε από την Αρχή κατά της Διαφθοράς αναφορικά με τις καταγγελίες και τα ευρήματα που συνδέονται με το βιβλίο του Μακάριου Δρουσιώτη «Κράτος Μαφία».

BEST OF TOTHEMAONLINE