ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Νίκος Χριστοδουλίδης: Ξεκίνησε η περιοδεία του σε κοινότητες της επαρχίας Λεμεσού - Φωτογραφίες και βίντεο

Νίκος Χριστοδουλίδης: Ξεκίνησε η περιοδεία του σε κοινότητες της επαρχίας Λεμεσού - Φωτογραφίες και βίντεο

Από τις κοινότητες Κολόσσι, Επισκοπή και Πισσούρι ξεκίνησε την περιοδεία του με λεωφορείο στην επαρχία Λεμεσού την Παρασκευή 21 Οκτωβρίου, ο ανεξάρτητος υποψήφιος για την Προεδρία της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, επιστρέφοντας στην κοινωνία για να παρουσιάσει στους πολίτες τις προγραμματικές του θέσεις.

Τον Νίκο Χριστοδουλίδη υποδέχθηκαν θερμά και μαζικά κάτοικοι των κοινοτήτων, Προέδροι και μέλη κοινοτικών συμβουλίων, με τους οποίους είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει και να παρουσιάσει τις προτάσεις του, αλλά και να ακούσει τα προβλήματα και τις προκλήσεις που αντιμετωπίζει η ευρύτερη περιοχή. 

Μαζί με τους πολίτες συζητήθηκαν ζητήματα που αφορούν την καθημερινότητα, όπως η ακρίβεια, το κόστος του ηλεκτρισμού, το μεταναστευτικό, οι χαμηλές συντάξεις και τα προβλήματα της νεολαίας.

Ο Νίκος Χριστοδουλίδης ανέπτυξε μεταξύ άλλων μερικές από τις προτάσεις του που αφορούν την αντιμετώπιση της ακρίβειας μέσα από στοχευμένα μέτρα στήριξης των ευάλωτων κοινωνικών ομάδων και με την επιτάχυνση της πράσινης μετάβασης, την αποτελεσματική διαχείριση του μεταναστευτικού προβλήματος με την ενίσχυση των αρμόδιων υπηρεσιών για την ταχύτερη ολοκλήρωση της επεξεργασίας των αιτήσεων ασύλου με την δημιουργία Υφυπουργείου Μετανάστευσης, την ενίσχυση των χαμηλών συντάξεων ώστε να ανταποκρίνονται στις ανάγκες της αξιοπρεπούς διαβίωσης των ηλικιωμένων και την δημιουργία περισσότερων ευκαιριών για τους νέους.

Η περιοδεία υπό τον τίτλο «Δύναμη σε Κίνηση» συνεχίζεται σήμερα Σάββατο 22 Οκτωβρίου με επίσκεψη στις κοινότητες Πραστειό Αυδήμου, Σωτήρα, Πάνω Κυβίδες, Όμοδος, Φοινί, Πάνω Πλάτρες και Τριμίκλινη.

Αύριο Κυριακή 23 Οκτωβρίου, ο κ. Χριστοδουλίδης, ο οποίος συνοδεύεται από μέλη του επιτελείου του και δεκάδες εθελοντές θα επισκεφθεί τον Αγρό και την Παλώδια.

Δείτε βίντεο:

 

 

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Αυτά είναι τα επικίνδυνα έθιμα του Πάσχα – Πώς μπορούμε να προστατευθούμε; - Οι ενέργειες για πρόληψη από την Αστυνομία

Από πυρκαγιά σε πυρκαγιά έτρεχε η Πυροσβεστική - Το επιχειρησιακό πλάνο ενόψει καλοκαιριού

Έπιασε «λαυράκι» η ΥΚΑΝ - Συγκάτοικοι έκρυβαν ναρκωτικά μέσα στα δωμάτιά τους

Στις φλόγες οχήματα στο Τραχώνι – Καταστράφηκαν ολοσχερώς τα περισσότερα – Αποκλείστηκε η σκηνή

Γιώργος Θεοφάνους: «Έχω ξεκάθαρες μνήμες, ακόμα και τώρα όταν οδηγώ και ακούω βροντές, παρκάρω και κλείνω τα αυτιά μου»

Στιγμές τρόμου για 23χρονη: Αδέλφια την απείλησαν, την απήγαγαν και την τραυμάτισαν με μαχαίρι – Πρώην συμβίος της ο ένας



Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Νέα εξέλιξη - Χειροπέδες σε άλλα δύο πρόσωπα

Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Νέα εξέλιξη - Χειροπέδες σε άλλα δύο πρόσωπα

Στη σύλληψη άλλων δύο προσώπων προχώρησαν οι Αρχές, αναφορικά με την απόπειρα φόνου που έλαβε στην Ανθούπολη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top