LIKE ONLINE

Καμαρούλα μια σταλιά - Δεν θα πιστεύεται το εξωφρενικό ποσό για ένα μικροσκοπικό διαμέρισμα στη Νέα Υόρκη - Βίντεο

Καμαρούλα μια σταλιά - Δεν θα πιστεύεται το εξωφρενικό ποσό για ένα μικροσκοπικό διαμέρισμα στη Νέα Υόρκη - Βίντεο

«Οι άνθρωποι μπορεί να αποκαλούν αυτό το μέρος απλώς ένα δωμάτιο ή μια ντουλάπα, αλλά για μένα είναι το σπίτι μου» δήλωσε ο Verhaeg στο CNBC Make It. Ο 23χρονος κομμωτής, μεταφορέας με ποδήλατο και δημιουργός περιεχομένου βρήκε το διαμέρισμα σε πλατφόρμα ενοικιάσεων και δεν είχε δει το χώρο παρά μόνο σε φωτογραφίες πριν μετακομίσει.

«Ήταν ένα σοκ όταν είδα πόσο μικρό ήταν, αλλά ήθελα πραγματικά να δοκιμάσω να ζήσω σε αυτή την περιοχή» είπε. «Κάθε χώρος μπορεί να γίνει σπίτι, ανεξάρτητα από το πόσο μεγάλος ή πόσο μικρός είναι. Απλά πρέπει να βάλεις λίγη αγάπη σε αυτόν».

Η μητέρα του Verhaeg συνυπέγραψε το μισθωτήριο συμβόλαιό του, και τα προκαταβολικά έξοδα για τη μετακόμισή του ήταν 2.000 δολάρια: 1.000 δολάρια για το ενοίκιο του πρώτου μήνα και 1.000 δολάρια για την εγγύηση.

Το ενοίκιο του αυξήθηκε έκτοτε σε 1.100 δολάρια το μήνα.

Το μικροσκοπικό διαμέρισμα του Verhaeg δεν διαθέτει μπάνιο. Αντ’ αυτού, στο πενταώροφο κτήριο οι κάτοικοι μοιράζονται τα τρία μπάνια και τα δύο ντους που βρίσκονται σε κάθε όροφο.

Καμαρούλα μια σταλιά

«Το να ζεις εδώ μπορεί να σε κάνει να αισθάνεσαι κάπως σαν να βρίσκεσαι σε κοιτώνες κολεγίου λόγω των κοινών ανέσεων» είπε. «Μερικές φορές θα δεις τους γείτονές σου με μια πετσέτα ή ένα μπουρνούζι. Απλά το συνηθίζεις».

Εκτός του ότι δεν έχει μπάνιο, το διαμέρισμα δεν διαθέτει επίσης παραδοσιακή κουζίνα. Ο Verhaeg έχει μια ηλεκτρική κουζίνα που βρίσκεται πάνω σε μια συρταριέρα την οποία χρησιμοποιεί για την αποθήκευση τροφίμων.

Το διαμέρισμα διαθέτει έναν νιπτήρα στη γωνία με ντουλάπι για τα φάρμακα, το οποίο ο Verhaeg αποκαλεί χώρο του μπάνιου του.

Διαθέτει επίσης μία ντουλάπα και έναν μικρό χώρο στο πατάρι όπου αποθηκεύει τα ρούχα του και την εργαλειοθήκη του κομμωτή.

«Το κύριο πλεονέκτημα του να ζεις σε έναν τόσο μικρό χώρο είναι ότι σε κάνει να εκτιμάς τα πράγματά σου και να είσαι μινιμαλιστής» είπε. «Πραγματικά δεν μπορείς να βγεις έξω και να αγοράσεις τυχαία πράγματα επειδή δεν έχεις χώρο για να τα αποθηκεύσεις».

Ο Verhaeg ζει στο διαμέρισμα του East Village εδώ και δύο χρόνια. Όπως είπε στο CNBC Make It ότι στις αρχές του έτους, όταν το ενοίκιο του αυξήθηκε κατά 100 δολάρια, δεν τον πείραξε η αύξηση επειδή δεν πληρώνει κοινόχρηστα.

Πρόσθεσε ότι παρόλο που σκοπεύει να παραμείνει στο διαμέρισμα των 8,8 τετραγωνικών μέτρων για τρίτο χρόνο, πιθανότατα θα είναι ο τελευταίος του.

Δείτε το βίντεο:

Πηγή: in.gr

 

 

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Απόπειρα φόνου στη Λευκωσία: Διασωληνωμένος ο 34χρονος - Συνεχίζονται οι έρευνες για εντοπισμό των δραστών

Μονή Αββακούμ: Την Παρασκευή η διαδικασία αίτησης των μοναχών για ακύρωση δέσμευσης περιουσιακών στοιχείων

Υπουργείο Υγείας: Αυτές είναι οι συστάσεις προς το κοινό για προστασία από τη σκόνη

Αφορά χαμηλοσυνταξιούχους: Έρχεται αυξημένο το φετινό πασχαλινό επίδομα - Δείτε το ποσό

Στον αέρα η ανάπτυξη λιμανιού-μαρίνας Λάρνακας - «Το έργο θα γίνει» διαμηνύει ο Βαφεάδης



Μεγάλη η πυρκαγιά στην Πάφο, δυσκολεύουν την κατάσβεση οι ισχυροί άνεμοι - Δείτε βίντεο

Μεγάλη η πυρκαγιά στην Πάφο, δυσκολεύουν την κατάσβεση οι ισχυροί άνεμοι - Δείτε βίντεο

Φωτιά ξέσπασε γύρω στις 20.00 την Τετάρτη στην περιοχή του «Aphrodite Hills», παρά την Πέτρα του Ρωμιού.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top