Έτρεχε η Πυροσβεστική: Σκύλος έπεσε πηγάδι 30 μέτρων - Δείτε βίντεο από τη διάσωση

Έτρεχε η Πυροσβεστική: Σκύλος έπεσε πηγάδι 30 μέτρων - Δείτε βίντεο από τη διάσωση

Σκύλος έπεσε σε πηγάδι 30 μέτρων με νερό όπου διεξάγονταν εργασίες συντήρησης σε αυλή οικίας στην Επαρχία Πάφου.

Ο εκπρόσωπος τύπου της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, Ανδρέας Κεττής έκανε γνωστή τη διάσωση αναρτώντας μάλιστα και ένα βίντεο.

Συγκεκριμένα έγραψε: «Δέστε τα μάτια και το ύφος του,στην αγκαλιά της συναδέλφου όταν αισίως τελειώνει η περιπέτεια του μετά από πτώση του σε πηγάδι 30 μέτρων με νερό»

Σε άλλες δύο διασώσεις σκύλων προέβη τις τελευταίες μέρες η Πυροσβεστική Υπηρεσία.

Η πρώτη περίπτωση από πηγάδι 30 μέτρων  με νερό όπου διεξάγονταν εργασίες συντήρησης σε αυλή οικίας στην Επαρχία Πάφου και η δεύτερη περίπτωση από πηγάδι βάθους 10 μέτρων σε κοινότητα της Επαρχίας Λευκωσίας.

Και στις δύο περιπτώσεις τα σκυλιά παραδόθηκαν στους ιδιοκτήτες τους και έγιναν οι απαραίτητες διευθετήσεις για σφράγισμα και ασφάλιση των πηγαδιών.

Δείτε βίντεο:

 

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ: Ιστορικό ορόσημο στις σχέσεις Κύπρου-Λιβάνου η υπογραφή Συμφωνίας για Οριοθέτηση της ΑΟΖ

ΠτΔ: Ιστορικό ορόσημο στις σχέσεις Κύπρου-Λιβάνου η υπογραφή Συμφωνίας για Οριοθέτηση της ΑΟΖ

Ιστορικό ορόσημο στρατηγικής σημασίας χαρακτηρίστηκε η σημερινή υπογραφή της Συμφωνίας Οριοθέτησης της Αποκλειστικής Οικονομικής Ζώνης (ΑΟΖ) μεταξύ της Κύπρου και του Λιβάνου, το οποίο επισφραγίζει με τον πιο ξεκάθαρο τρόπο το επίπεδο των σχέσεων των δύο χωρών, ενώ παράλληλα σημειώθηκε ότι οι δύο χώρες απευθύνθηκαν σήμερα από κοινού στην Παγκόσμια Τράπεζα για μελέτη βιωσιμότητας αναφορικά με τη δημιουργία έργου ηλεκτρικής διασύνδεσης Κύπρου-Λιβάνου.

BEST OF TOTHEMAONLINE