Έτρεχε η Πυροσβεστική: Σκύλος έπεσε πηγάδι 30 μέτρων - Δείτε βίντεο από τη διάσωση

Έτρεχε η Πυροσβεστική: Σκύλος έπεσε πηγάδι 30 μέτρων - Δείτε βίντεο από τη διάσωση

Σκύλος έπεσε σε πηγάδι 30 μέτρων με νερό όπου διεξάγονταν εργασίες συντήρησης σε αυλή οικίας στην Επαρχία Πάφου.

Ο εκπρόσωπος τύπου της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, Ανδρέας Κεττής έκανε γνωστή τη διάσωση αναρτώντας μάλιστα και ένα βίντεο.

Συγκεκριμένα έγραψε: «Δέστε τα μάτια και το ύφος του,στην αγκαλιά της συναδέλφου όταν αισίως τελειώνει η περιπέτεια του μετά από πτώση του σε πηγάδι 30 μέτρων με νερό»

Σε άλλες δύο διασώσεις σκύλων προέβη τις τελευταίες μέρες η Πυροσβεστική Υπηρεσία.

Η πρώτη περίπτωση από πηγάδι 30 μέτρων  με νερό όπου διεξάγονταν εργασίες συντήρησης σε αυλή οικίας στην Επαρχία Πάφου και η δεύτερη περίπτωση από πηγάδι βάθους 10 μέτρων σε κοινότητα της Επαρχίας Λευκωσίας.

Και στις δύο περιπτώσεις τα σκυλιά παραδόθηκαν στους ιδιοκτήτες τους και έγιναν οι απαραίτητες διευθετήσεις για σφράγισμα και ασφάλιση των πηγαδιών.

Δείτε βίντεο:

 

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ώρα Κυπριακού: Από το Κραν Μοντανά στην επίσκεψη του Αντόνιο Γκουτέρες στην Κύπρο-Η διπλωματική στρατηγική του Νίκου Χριστοδουλίδη και η νέα κινητικότητα

Ώρα Κυπριακού: Από το Κραν Μοντανά στην επίσκεψη του Αντόνιο Γκουτέρες στην Κύπρο-Η διπλωματική στρατηγική του Νίκου Χριστοδουλίδη και η νέα κινητικότητα

Εννέα χρόνια μετά το ναυάγιο της Διάσκεψης για την Κύπρο στο ελβετικό θέρετρο Κραν Μοντανά, το Κυπριακό βρίσκεται ξανά σε μια κρίσιμη καμπή. Εκείνο το ξημέρωμα της 7ης Ιουλίου 2017, όταν ο Γενικός Γραμματέας των Ηνωμένων Εθνών Αντόνιο Γκουτέρες ανακοίνωνε την αποτυχία της διαδικασίας, η αίσθηση που κυριάρχησε ήταν πως χάθηκε ίσως η σημαντικότερη ευκαιρία των τελευταίων δεκαετιών για επίτευξη συνολικής συμφωνίας.

BEST OF TOTHEMAONLINE