Έτρεχε η Πυροσβεστική: Σκύλος έπεσε πηγάδι 30 μέτρων - Δείτε βίντεο από τη διάσωση

Έτρεχε η Πυροσβεστική: Σκύλος έπεσε πηγάδι 30 μέτρων - Δείτε βίντεο από τη διάσωση

Σκύλος έπεσε σε πηγάδι 30 μέτρων με νερό όπου διεξάγονταν εργασίες συντήρησης σε αυλή οικίας στην Επαρχία Πάφου.

Ο εκπρόσωπος τύπου της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, Ανδρέας Κεττής έκανε γνωστή τη διάσωση αναρτώντας μάλιστα και ένα βίντεο.

Συγκεκριμένα έγραψε: «Δέστε τα μάτια και το ύφος του,στην αγκαλιά της συναδέλφου όταν αισίως τελειώνει η περιπέτεια του μετά από πτώση του σε πηγάδι 30 μέτρων με νερό»

Σε άλλες δύο διασώσεις σκύλων προέβη τις τελευταίες μέρες η Πυροσβεστική Υπηρεσία.

Η πρώτη περίπτωση από πηγάδι 30 μέτρων  με νερό όπου διεξάγονταν εργασίες συντήρησης σε αυλή οικίας στην Επαρχία Πάφου και η δεύτερη περίπτωση από πηγάδι βάθους 10 μέτρων σε κοινότητα της Επαρχίας Λευκωσίας.

Και στις δύο περιπτώσεις τα σκυλιά παραδόθηκαν στους ιδιοκτήτες τους και έγιναν οι απαραίτητες διευθετήσεις για σφράγισμα και ασφάλιση των πηγαδιών.

Δείτε βίντεο:

 

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΔΗΚΟ στο επίκεντρο των εξελίξεων: Ο κύκλος επαφών του Προέδρου Χριστοδουλίδη, οι απαιτήσεις του Νικόλα και το πολιτικό τεστ πριν τον ανασχηματισμό

ΔΗΚΟ στο επίκεντρο των εξελίξεων: Ο κύκλος επαφών του Προέδρου Χριστοδουλίδη, οι απαιτήσεις του Νικόλα και το πολιτικό τεστ πριν τον ανασχηματισμό

Η σχέση του Προεδρικού με το ΔΗΚΟ, εισέρχεται σε μια από τις πιο κρίσιμες φάσεις της, από την ανάληψη της διακυβέρνησης από τον Νίκο Χριστοδουλίδη. Οι επόμενες ημέρες, αποκτούν ιδιαίτερη πολιτική σημασία. Η συνάντηση της Παρασκευής ανάμεσα στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας και τη Γραμματεία του ΔΗΚΟ δεν αντιμετωπίζεται ως μία ακόμη τακτική επαφή, αλλά ως ένα ραντεβού ουσίας, από το οποίο αναμένεται να διαφανεί εάν οι δύο πλευρές μπορούν να επαναπροσδιορίσουν τους όρους της συνεργασίας τους, ή αν οι διαφωνίες που συσσωρεύτηκαν το τελευταίο διάστημα, θα παραμείνουν στο τραπέζι.

BEST OF TOTHEMAONLINE