Πόλεμος στην Ουκρανία: Επείγουσα έκκληση των Ρώσων στους αμάχους να εγκαταλείψουν την Χερσώνα

Πόλεμος στην Ουκρανία: Επείγουσα έκκληση των Ρώσων στους αμάχους να εγκαταλείψουν την Χερσώνα

Οι ρωσικές αρχές κατοχής στην ουκρανική πόλη της Χερσώνας κάλεσαν σήμερα τους αμάχους να εγκαταλείψουν άμεσα την πόλη, εξαιτίας της κλιμάκωσης της πολεμικής κατάστασης.

Χιλιάδες αμάχων εγκαταλείπουν εδώ και ημέρες την πόλη διασχίζοντας τον ποταμό Ντνίπρο, μετά από πληροφορίες για μία επικείμενη αντεπίθεση των Ουκρανών, με αντικειμενικό σκοπό την ανακατάληψη της πόλης, ενώ το σημερινό μήνυμα διαδόθηκε κατεπειγόντως.

“Όλοι οι άμαχοι της Χερσώνας πρέπει άμεσα να εγκαταλείψουν την πόλη”, ανέφερε μία ανακοίνωση που αναρτήθηκε στο Telegram.

“Οι πολίτες της Χερσώνας και το προσωπικό όλων των τμημάτων και των υπουργείων της δημόσιας διοίκησης πρέπει σήμερα να περάσουν στην αριστερή (ανατολική) όχθη του Ντνίπρο”.

AΠΟ ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Αρχές επόμενης εβδομάδας νέα συνάντηση διαπραγματευτών

Αρχές επόμενης εβδομάδας νέα συνάντηση διαπραγματευτών

Αρχές της επόμενης εβδομάδας θα πραγματοποιηθεί νέα συνάντηση των διαπραγματευτών των δύο κοινοτήτων, του Ε/κ διαπραγματευτή Μενέλαου Μενελάου και Γκιουνές Ονάρ, Ειδικού Αντιπροσώπου του Τ/κ ηγέτη, όπως πληροφορείται το ΚΥΠΕ.