ΠτΔ: Να θεραπεύσουμε τις αμαρτίες του παρελθόντος

ΠτΔ: Να θεραπεύσουμε τις αμαρτίες του παρελθόντος

Τα λάθη πληρώνονται ακριβά και είναι αυτά που προσπαθούμε να διορθώσουμε, τόνισε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Αναστασιάδης σε δήλωσή του κατά την έξοδό του από τη Βουλή όπου παρέστη στην ειδική συνεδρία του Σώματος με θέμα: «Οι μαύρες επέτειοι του πραξικοπήματος και της τουρκικής εισβολής».

Ο Πρόεδρος Αναστασιάδης, μιλώντας για τη σημερινή επέτειο, είπε ότι “πρέπει ενωμένοι αλλά και μέσα από την αυτοκριτική να αισθανθούμε ότι τα λάθη πληρώνονται ακριβά και αυτά τα λάθη είναι που προσπαθούμε τώρα να διορθώσουμε και γιατί το χρωστούμε στους ήρωες που θυσιάστηκαν για τη δημοκρατία και την ελευθερία αλλά και για τις μέλλουσες γενιές”.

Είναι υποχρέωση μας, υπέδειξε, “μέσα και μακριά, μέσα από τη συλλογική ενότητα αλλά και μακριά από λαϊκισμούς, επιτέλους να αντιμετωπίσουμε αυτά που οφείλουμε, δηλαδή την αποτροπή των χειροτέρων αλλά και τη δημιουργία συνθηκών έτσι ώστε επιτέλους να διαμορφωθούν οι συνθήκες που να μας επιτρέπουν μέσα σε ένα ευρωπαϊκό περιβάλλον να συμβιώσουμε, να συνδημιουργήσουμε και να θεραπεύσουμε τις αμαρτίες του παρελθόντος”.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Στη Λευκωσία ο Στόκερ: Ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης υποδέχθηκε τον Καγκελάριο της Αυστρίας – Παρακάθησαν σε δείπνο

Στη Λευκωσία ο Στόκερ: Ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης υποδέχθηκε τον Καγκελάριο της Αυστρίας – Παρακάθησαν σε δείπνο

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης υποδέχθηκε το βράδυ της Πέμπτης τον Καγκελάριο της Αυστρίας Κριστιάν Στόκερ στο Προεδρικό Μέγαρο, όπου θα παρατεθεί δείπνο προς τιμήν του.

BEST OF TOTHEMAONLINE