«Ο γάρος της ημέρας»: Παρκάρισμα σε…άλλο level – Τον έκλεισε μέσα στο σπίτι του – Δείτε φωτογραφία

«Ο γάρος της ημέρας»: Παρκάρισμα σε…άλλο level – Τον έκλεισε μέσα στο σπίτι του – Δείτε φωτογραφία

Και ενώ βλέπουμε καθημερινά πολλά παράπονα για παρκαρίσματα και συμπεριφορές οδηγών, αυτή τη φορά το συγκεκριμένο παρκάρισμα ξεπερνά κάθε προηγούμενο.

Ο οδηγός δεν το άφησε ούτε σε πεζοδρόμιο, ούτε σε διάβαση αλλά… έξω από ένα σπίτι ακριβώς μπροστά στην είσοδο, με αποτέλεσμα ο ιδιοκτήτης του σπιτιού να «εγκλωβίζεται» σε αυτό.

Δείτε φωτογραφία:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης, βλέπει εξελίξεις, αλλά η Νέα Υόρκη, ακόμη ψάχνει την τριμερή

Κυπριακό: Ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης, βλέπει εξελίξεις, αλλά η Νέα Υόρκη, ακόμη ψάχνει την τριμερή

Με το βλέμμα στραμμένο στις «θετικές εξελίξεις» στο Κυπριακό, βρίσκεται στη Νέα Υόρκη ο Νίκος Χριστοδουλίδης, την ώρα όμως που το διπλωματικό σκηνικό παραμένει ρευστό και κανένα από τα κρίσιμα επόμενα βήματα, δεν μπορεί ακόμη να θεωρηθεί δεδομένο. Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, εμφανίζεται να διακρίνει κινητικότητα στο παρασκήνιο και να επενδύει στο προσωπικό ενδιαφέρον του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών Αντόνιο Γκουτέρες. Ωστόσο, την ίδια στιγμή, από την πλευρά των Ηνωμένων Εθνών, δεν έχει μέχρι στιγμής επιβεβαιωθεί ούτε καν η πραγματοποίηση μιας κοινής συνάντησης των δύο πλευρών, με τη Μαρία Άνχελα Ολγκίν.

BEST OF TOTHEMAONLINE