LIFESTYLE

Asia Express: Η ανατροπή με την αποχώρηση και η αδιαθεσία του Αϊβάζη που τον άφησε εκτός δοκιμασίας - Δείτε βίντεο

Asia Express: Η ανατροπή με την αποχώρηση και η αδιαθεσία του Αϊβάζη που τον άφησε εκτός δοκιμασίας - Δείτε βίντεο

Εντάσεις, αδιαθεσίες, ανατροπές και ένα come back είχε το επεισόδιο του Asia Express το βράδυ της Κυριακής στο Star. Μια άκρως διασκεδαστική δοκιμασία περίμενε τα 3 ζευγάρια που θα έφταναν πιο γρήγορα στη δεύτερη μεγαλύτερη πόλη του Λάος.

Έπρεπε να μάθουν να τραγουδάνε στη Λαοτινή γλώσσα και να αφομοιώσουν τις χορευτικές κινήσεις κι έπειτα να ξεδιπλώσουν το ταλέντο τους μπροστά στην κριτική επιτροπή, που μεταξύ άλλων απαρτιζόταν και από τους νικητές της ασυλίας, Νάσο και Παύλο.

Αυτή η δοκιμασία έφερε εντάσεις με πρωταγωνιστές τους Κωνσταντίνο Βασάλο και Fipster σχετικά με την νέα δοκιμασία που τους ανακοίνωσε ο Πέτρος Πολυχρονίδης.

Ο παρουσιαστής τους ενημέρωσε πως πρέπει να χορέψουν, κάτι που «πάγωσε» τον Κωνσταντίνο Βασάλο. Ο ίδιος ανέφερε πως δεν θέλει να χορέψει με τον Fipster να του απαντά: «Αν δεν μου πεις δεν χορεύω, φεύγουμε. Πάμε σπίτι μας, Παύλο Γαλακτερέ».

Αυτό ήταν αρκετό για να εκνευριστεί ο Κωνσταντίνος Βασάλος και έτσι δημιουργήθηκε ένας μικρός διαπληκτισμός μεταξύ τους.

Ο Κωνσταντίνος με τον Φίλιππο δεν τα πήγαν καλά και αποκλείστηκαν στην πρώτη φάση. Στον τελικό έφτασαν η Ρασέλ με τη μαμά της, Κλόντια και ο Γιάννης με τον Λευτέρη.

Πιο καλοί μαθητές αποδείχθηκαν ο Γιάννης με τον Λευτέρη, οι οποίο αποθεώθηκαν από τους κριτές και το κοινό και φόρεσαν το πολυπόθητο μενταγιόν αξίας 2.500 ευρώ.

Ωστόσο ο Γιάννης Αϊβάζης κατά τη διάρκεια του ταξιδιού, ένιωσε μια ξαφνική αδιαθεσία και αμέσως σταμάτησε στο πιο κοντινό σημείο, για να ξαποστάσει.

Συνέχισε όμως να μη νιώθει καλά, με αποτέλεσμα να κριθεί αναγκαία η παρέμβαση της γιατρού της παραγωγής. Εκείνη του πρόσφερε τις πρώτες βοήθειες και τον συμβούλεψε να επισκεφτεί προληπτικά νοσοκομείο, όπως κι έγινε.

Ο καρδιολόγος του νοσοκομείου του συνέστησε να απέχει από το race. Μόλις θα έχουν αναρρώσει πλήρως μαζί με τον Γιώργο Μαυρίδη που τραυματίστηκε στο προηγούμενο επεισόδιο, θα μπορούν κανονικά να επιστρέψουν στην ενεργό δράση μαζί με τα άλλα ζευγάρια.

Στη νεα δοκιμασία τα ζευγάρια έπρεπε να ψάξουν και να βρουν τα αντικείμενα που είχε κρύψει στα σπίτια των ντόπιων η Ζενεβιέβ. Μόλις τα εντόπιζαν, τα αποθήκευαν στο γιλέκο που τους είχε μοιράσει ο Πέτρος Πολυχρονίδης για τις ανάγκες της αποστολής.

Φτάνοντας στο Checkpoint του Lam Chan οι παίκτες δωροδόκησαν μερικούς άπληστους φρουρούς. Αυτοί δεν ήταν άλλοι από κάτι αξιολάτρευτα μαϊμουδάκια, τα οποία έπαιρναν από τα χέρια τους τα κρυμμένα αντικείμενα. Στόχος τους ήταν να ταΐσουν τα ζωάκια, μέχρι να αδειάσει το jacket τους. Μόνο τότε θα μπορούσαν να συνεχίσουν το ταξίδι τους με προορισμό το σημείο που τους υποδείκνυε ο χάρτης.

Δεν πήραν όμως όλοι οι διαγωνιζόμενοι με καλό μάτι την αποστολή. Η Βιβή Μπασινά ας πούμε και η Ρασέλ δεν πλησίαζαν τα γλυκά πλασματάκια, γιατί τα φοβόντουσαν. Για τον Φίλιππο από την άλλη, ήταν η πιο όμορφη εμπειρία που είχε ζήσει μέχρι στιγμής στο Asia Express.

Στο τέλος της δοκιμασίας ο Πέτρος Πολυχρονίδης ανακοίνωσε στα ζευγάρια ότι ο αγώνας αυτός που μόλις ολοκλήρωσαν, δε συνοδεύεται από αποχώρηση, όπως συνέβαινε τις άλλες φορές, εξαιτίας τόσο του τραυματισμού του Γιώργου Μαυρίδη, όσο και της ξαφνικής αδιαθεσίας του Γιάννη Αϊβάζη που τους κράτησε εκτός δοκιμασιών.

Οι παίκτες δε χάρηκαν μόνο για την παραμονή τους στο ταξιδιωτικό παιχνίδι, αλλά και για το απρόσμενο come back της Χριστίνας και της Μαρίας. Οι δύο κυρίες δε θα ταξιδεύουν πια incognito και στο επόμενο race δε θα έχουν disadvantage, αφού και τις απαιτούμενες φωτογραφίες τράβηξαν και η ταυτότητά τους δεν αποκαλύφθηκε και δεν τερμάτισαν τελευταίες.

Πηγή: protothema.gr

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Τέμπη: Ισχυρές ενδείξεις μεταφοράς εύφλεκτης ουσίας – «Αλλοίωση της σκηνής του εγκλήματος»

Καταγγελία στο «T»: Διευθυντής στη Λεμεσό άφησε στάσιμη μαθήτρια με εγχείρηση καρδιάς και κρίσεις πανικού

Θερμή αέρια μάζα και σκόνη επηρεάζουν την Κύπρο - Δείτε ζωντανά την εξέλιξη του καιρού το Σαββατοκύριακο

Αυξήθηκαν οι αφίξεις τουριστών τον Μάρτιο – Ποιοι τουρίστες προτίμησαν την Κύπρο

«Δεν μπορώ να αναπνεύσω»: Σοκαριστικό βίντεο από τη σύλληψη μαύρου άνδρα που πέθανε ενώ βρισκόταν υπό κράτηση



 «Μάχες χαρακωμάτων» στους θεσμούς: Καταχωρήθηκε η αίτηση για παύση Ελεγκτή για ανάρμοστη συμπεριφορά

«Μάχες χαρακωμάτων» στους θεσμούς: Καταχωρήθηκε η αίτηση για παύση Ελεγκτή για ανάρμοστη συμπεριφορά

Καταχωρήθηκε σήμερα (26/4) από τους δικηγόρους της ηγεσίας της Εισαγγελίας, η αίτηση για παύση του Γενικού Ελεγκτή.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top