LIFESTYLE

Άσπα: Συγκινεί η εξομολόγηση για τον Mad Clip – «Τον νιώθω ακόμα ζωντανό»

Άσπα: Συγκινεί η εξομολόγηση για τον Mad Clip – «Τον νιώθω ακόμα ζωντανό»

Την καρδιά της «άνοιξε» η Άσπα το βράδυ της Κυριακής (23/10). Η τραγουδίστρια βρέθηκε καλεσμένη στο «After Dark» και παραχώρησε μία εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη.

Μεταξύ άλλων, μίλησε για τα πρώτα της βήματα στον χώρο της μουσικής, την απώλεια του αδερφού της, Mad Clip, αλλά και για τον τρόπο που το αντιμετώπισε.

«Τον θαύμαζα γιατί…»

«Από πολύ μικρή μου άρεσε το τραγούδι, απλά μου φαινόταν βουνό το πως να ξεκινήσω. Δουλεύω από τα 17 μου. Έχω σπουδάσει ξενοδοχειακά και δούλευα στην εστίαση», είπε αρχικά η ταλαντούχα Άσπα.

Και πρόσθεσε: «Σίγουρα επηρεάστηκα από τον αδερφό μου. Τον θαύμαζα γιατί ο Πίτερ αγαπούσε πολύ το τραγούδι, ήταν η ζωή του. Είχα μείνει πίσω, αλλά δεν σκεφτόμουν ότι θα κάνω κάτι. Ο αδερφός μου υπολόγιζε πάρα πολύ τη γνώμη της μητέρας μου και μας έβαζε στο σαλόνι τραγούδια και μας τα έδειχνε. Η μητέρα μου ήταν πολύ φαν αλλά αν δεν της άρεσε κάτι θα το έλεγε».

Αναφερόμενη στο τροχαίο που στοίχισε τη ζωή του αδερφού της, τόνισε ότι «ήταν σοκ, δεν το συζητάμε και η απώλεια δεν υπάρχει ούτε και θα αναπληρωθεί και ποτέ. Μείναμε εγώ με τη μητέρα μου και έπρεπε η μια να είναι πιο δυνατή για την άλλη, για να στηρίξει η μια την άλλη».

«Δυστυχώς είναι ένας γεγονός για το οποίο δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι, οπότε εγώ συνεχίζω και αυτό νομίζω θα ήθελε και ο αδερφός μου. Θα συνεχίσουμε με χαμόγελα και αξιοπρέπεια», συμπλήρωσε συγκινημένη.

«Δεν ξέρω γιατί γράφονται αυτά»

Ακόμη, εξομολογήθηκε: «Τον νιώθω ακόμα πολύ ζωντανό μέσα από τη μουσική του, επειδή τα τραγούδια του παίζονται πάρα πολύ ακόμη και το θεωρώ και ένα μικρό πλεονέκτημα γιατί μπορώ να τον ακούσω μέσα από εκεί».

Σχετικά με τα δημοσιεύματα που υποστηρίζαν πως έχουν χαθεί χρήματα από την περιουσία του Mad Clip, ξεκαθάρισε: «Δεν ισχύει αυτό, δεν ξέρω γιατί γράφονται αλλά δεν είναι αλήθεια».

Τέλος, για το πολυσυζητημένο περιστατικό στα φετινά βραβεία MAD, με τον άγριο καβγά ανάμεσα στον Light και τον Snik, είπε: «Πιστεύω ότι αυτά είναι πράγματα που δεν πρέπει να γίνονται. Τα MAD είναι κάτι όμορφο, είναι γιορτή της μουσικής. Ο αδερφός μου πιστεύω πως αν ήταν εκεί δεν θα γινόταν, κρατούσε τις ισορροπίες. Και εκείνος δεν είχε θέματα, όποιον και να ρωτήσεις δεν έχει κάτι να σου πει για τον αδερφό μου».

Πηγή: in.gr

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Έπεσε από τον δεύτερο όροφο οικίας 56χρονος - Κρίσιμα στο Νοσοκομείο

Κεντρικές Φυλακές: «Τσάκωσαν» το κρατούμενο που είχε αποδράσει – Πού εντοπίστηκε  

Πασχαλινά αυγά από «χρυσάφι» - Γιατί ανεβαίνουν οι τιμές του κακάο; Οι λόγοι, το ποσοστό και η νόσος του μαύρου λοβού

Δρόμος Πάφου-Πόλης: Έμεινε στα χαρτιά η ολοκλήρωση της Α’ φάσης λόγω καθυστερήσεων - Εν αναμονή αποφάσεων

Βόμβα σε club στον Πρωταρά: Στο κελί για 8 ημέρες ο 31χρονος – Οι κατηγορίες που τον βαραίνουν

Κατερίνα Στικούδη: «Κεκλεισμένων των θυρών» η βάφτιση του δεύτερου γιου της



LIVE: «Το Ιράν δεν σχεδιάζει άμεσα αντίποινα εναντίον του Ισραήλ» - Ρίχνουν τους τόνους Τεχεράνη και Τελ Αβίβ

LIVE: «Το Ιράν δεν σχεδιάζει άμεσα αντίποινα εναντίον του Ισραήλ» - Ρίχνουν τους τόνους Τεχεράνη και Τελ Αβίβ

Νέος συναγερμός σήμανε σε ολόκληρη τη Μέση Ανατολή, μετά τις αναφορές αμερικανικών ΜΜΕ για επίθεση του Ισραήλ στο Ιράν με πυραύλους. Το ThemaOnline σας μεταφέρει τις εξελίξεις 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top