Η πλούσια κόμη της Ελένης Χατζίδου είναι... περούκα - Το αποκαλύπτει η ίδια σε βίντεο

Η πλούσια κόμη της Ελένης Χατζίδου είναι... περούκα - Το αποκαλύπτει η ίδια σε βίντεο

Η Ελένη Χατζίδου είναι ιδιαίτερα ενεργή στα social media και συχνά μοιράζεται στιγμές από την καθημερινότητά της. Η τραγουδίστρια και παρουσιάστρια αυτή τη φορά αποκάλυψε στις διαδικτυακές της φίλες ότι τα μαλλιά που φαίνονται στην μικρή οθόνη δεν είναι όλα δικά της.

Ακομπλεξάριστη στο βίντεο που ανέβασε στο TikTok αφαίρεσε την περούκα που φοράει για να φαίνεται πιο πλούσια η κόμη της.

«Πάμε λοιπόν να σου αποδείξω πως αυτό που φοράω είναι όντως περούκα», λέει στο βίντεο η Ελένη Χατζίδου και σιγά σιγά την αφαιρεί από το κεφάλι της.

Στη συνέχεια δείχνει πως είναι με τα φυσικά της μαλλιά. Οι followers της την επιβραβεύουν για την κίνησή της να αποκαλύψει ότι τα μαλλιά της δεν είναι φυσικά ενώ κάποιοι άλλοι της λένε πως την προτιμούν με τα φυσικά της μαλλιά.

Δείτε το βίντεο που ανέβασε στο TikTok

 

 

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: «Ισχυρότεροι Μαζί. Για μια Αυτόνομη Ένωση, Ανοικτή στον Κόσμο» - Αποκλιμάκωση στη Μ. Ανατολή και κόστος ενέργειας στο επίκεντρο Άτυπης Συνόδου ΕΕ

ΠτΔ: «Ισχυρότεροι Μαζί. Για μια Αυτόνομη Ένωση, Ανοικτή στον Κόσμο» - Αποκλιμάκωση στη Μ. Ανατολή και κόστος ενέργειας στο επίκεντρο Άτυπης Συνόδου ΕΕ

Η αποκλιμάκωση στη Μέση Ανατολή, η διασφάλιση της ελευθερίας της ναυσιπλοΐας, καθώς και οι επιπτώσεις των εξελίξεων στην καθημερινότητα των πολιτών, ιδίως σε ό,τι αφορά τις τιμές της ενέργειας, θα βρεθούν στο επίκεντρο της Άτυπης Συνόδου των αρχηγών κρατών ή κυβερνήσεων της Ευρωπαϊκή Ένωση, καθώς και της συνάντησης των «27» με περιφερειακούς ηγέτες στην Κύπρο στις 23 και 24 Απριλίου, ανέφερε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σε ανάρτησή του στην πλατφόρμα X.

BEST OF TOTHEMAONLINE