Τους «τσάκωσαν» με παράνομα τσιγάρα και ναργιλέ στο οδόφραγμα - Πρόστιμο χιλιάδες ευρώ

Τους «τσάκωσαν» με παράνομα τσιγάρα και ναργιλέ στο οδόφραγμα - Πρόστιμο χιλιάδες ευρώ

Μέλη της Αστυνομίας σε συνεργασία με Τελωνειακούς Λειτουργούς, ανέκοψαν χθες το απόγευμα στο οδόφραγμα Ζώδειας, αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν τέσσερα πρόσωπα.

Σε έρευνα που ακολούθησε στις αποσκευές δύο γυναικών, εντοπίστηκε ποσότητα καπνού ναργιλέ, βάρους 25 κιλών, καθώς επίσης και 69 κούτες τσιγάρα.

Στις δύο γυναίκες επιβλήθηκε χρηματικό πρόστιμο ύψους 14,500 ευρώ, ενώ τα καπνικά προϊόντα κατασχέθηκαν από τις Τελωνειακές αρχές.

Οι δύο γυναίκες δεν ήταν σε θέση να καταλάβουν το χρηματικό ποσό, με αποτέλεσμα να συλληφθούν από τους Τελωνειακούς Λειτουργούς.

Οι εξετάσεις συνεχίζονται.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

VIDEO - ΠτΔ για Ανεξαρτησία: Μοναδικός στόχος και επιδίωξη η επανένωση - Ευθύνες στον Ερντογάν για ανυπαρξία προόδου

VIDEO - ΠτΔ για Ανεξαρτησία: Μοναδικός στόχος και επιδίωξη η επανένωση - Ευθύνες στον Ερντογάν για ανυπαρξία προόδου

Για εμάς μοναδικός στόχος και επιδίωξη είναι η επανένωση επανένωση μέσω μιας λύσης που θα μετεξελίξει την Κυπριακή Δημοκρατία σε ένα σύγχρονο κράτος, κυρίαρχο σε όλη του την επικράτεια, χωρίς κατοχικό στρατό και χωρίς εγγυητές με επεμβατικά δικαιώματα, στο οποίο όλοι οι νόμιμοι πολίτες του θα έχουν τα ίδια ακριβώς δικαιώματα όπως οι υπόλοιποι Ευρωπαίοι πολίτες, ανέφερε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σε τηλεοπτικό του μήνυμα για την επέτειο της Ανακήρυξης της Ανεξαρτησίας της Κυπριακής Δημοκρατίας.