ΕΛΛΑΔΑ

Το κινητό του Μίχου «μίλησε» - Αυτός έκλεινε τα ραντεβού στη 12χρονη

Το κινητό του Μίχου «μίλησε» - Αυτός έκλεινε τα ραντεβού στη 12χρονη

Ευρήματα από την εφαρμογή του Blindchat βρέθηκαν στο κινητό του παιδοβιαστή Ηλία Μίχου όπως αποκάλυψε ο αστυνομικός συντάκτης των εφημερίδων «Τα ΝΕΑ» και «ΤΟ ΒΗΜΑ», Βασίλης Λαμπρόπουλος.

Σύμφωνα με τελευταία στοιχεία από τα εγκληματολογικά εργαστήρια της ΕΛ.ΑΣ διαπιστώνεται ότι ο Ηλίας Μίχος παρίστανε τη 12χρονη και έκλεινε τα ραντεβού.

Στο κινητό του Μίχου βρέθηκαν όλα τα στοιχεία της μαστροπείας μέσα από  τις εφαρμογές όπου έκλεινε τα ραντεβού βιασμών της 12χρονης.

Στην απολογία του, ο Ηλίας Μίχος, επιχειρούσε να προκαταλάβει τις εξελίξεις λέγοντας πως η 12χρονη του έπαιρνε το κινητό, στην προσπάθειά του να χτίσει άλλοθι για τις φρικιαστικές του πράξεις.

«Έχω μάρτυρα που έχει δει ότι η (…) μου έπαιρνε το κινητό και το είχε συνέχεια στο χέρι της. Κάποια στιγμή λέω τι συμβαίνει, έβαλα κωδικό στο κινητό αλλά το είδε και το ξεκλείδωνε και το χρησιμοποιούσε πάλι. Μετά  χρησιμοποιούσε και το σταθερό του μαγαζιού. Είχε ταυτόχρονα και τα δύο κινητά και τα χρησιμοποιούσε. Από τον Αύγουστο που έβαλα πιο δύσκολο κωδικό, δεν το ξαναχρησιμοποίησε».

Αυτό είχε τόνισε στην απολογία του 0 53χρονος Ηλίας Μίχος.

ΠΗΓΗ: In.gr

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ανάλυση - Επίθεση Ισραήλ: Τι να περιμένουμε μετά το χτύπημα - Το Ιράν ενεργοποίησε συστήματα αεράμυνας

Ανάλυση - Επίθεση Ισραήλ: Τι να περιμένουμε μετά το χτύπημα - Το Ιράν ενεργοποίησε συστήματα αεράμυνας

Στη Μέση Ανατολή και στις σχέσεις Ισραήλ και Ιράν είναι στραμμένα τα βλέμματα της διεθνούς κοινότητας για ακόμη μία φορά μετά το χτύπημα στο έδαφος της Τεχεράνης που αποδίδεται στο Τελ Αβίβ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top