Στα χέρια της Αστυνομίας 37χρονος για κλοπές χιλιάδων ευρώ

Στα χέρια της Αστυνομίας 37χρονος για κλοπές χιλιάδων ευρώ

Εντοπίστηκε σήμερα και συνελήφθη από μέλη της Αστυνομίας, ύποπτος ο οποίος αναζητείτο σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση κλοπής.

Ο ύποπτος, άντρας ηλικίας 37 ετών, συνελήφθη από μέλη του ΤΑΕ Λάρνακας, με δικαστικό ένταλμα, που είχε εκδοθεί μετά από στοιχεία που προέκυψαν κατά τη διερεύνηση της υπόθεσης από το ΤΑΕ.

Η υπόθεση αφορά στην κλοπή υλικών οικοδομής και άλλης περιουσίας, αξίας πέραν των 5,000 ευρώ, από εργοτάξιο σε υπό ανακαίνιση σχολείο στην επαρχία Λάρνακας.

Η κλοπή φέρεται να διαπράχθηκε στις 18 με 19 Σεπτεμβρίου, 2022, μεταξύ των ωρών 6.00μ.μ. και 7.00π.μ..

Το ΤΑΕ Λάρνακας συνεχίζει τις εξετάσεις.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ολγκίν στην Κύπρο σε 8 ημέρες: Οι επαφές που ίσως κρίνουν τις επόμενες εξελίξεις

Ολγκίν στην Κύπρο σε 8 ημέρες: Οι επαφές που ίσως κρίνουν τις επόμενες εξελίξεις

Επί της ουσίας του Κυπριακού θα είναι οι επαφές της Προσωπικής Απεσταλμένης του ΓΓ του ΟΗΕ στην Κύπρο, όπου φτάνει σε 8 ημέρες. Προς το παρόν είναι γνωστό ότι η Μαρία Άγκελα Ολγκίν θα έχει χωριστές συναντήσεις με τους δύο ηγέτες, τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Νίκο Χριστοδουλίδη και τον Τ/κ ηγέτη Τουφάν Έρχιουρμαν χωρίς να είναι μέχρι στιγμής γνωστό κατά πόσο θα υπάρξει τριμερής συνάντηση, όπως στο τελευταίο της ταξίδι.