Στα χέρια της Αστυνομίας 37χρονος για κλοπές χιλιάδων ευρώ

Στα χέρια της Αστυνομίας 37χρονος για κλοπές χιλιάδων ευρώ

Εντοπίστηκε σήμερα και συνελήφθη από μέλη της Αστυνομίας, ύποπτος ο οποίος αναζητείτο σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση κλοπής.

Ο ύποπτος, άντρας ηλικίας 37 ετών, συνελήφθη από μέλη του ΤΑΕ Λάρνακας, με δικαστικό ένταλμα, που είχε εκδοθεί μετά από στοιχεία που προέκυψαν κατά τη διερεύνηση της υπόθεσης από το ΤΑΕ.

Η υπόθεση αφορά στην κλοπή υλικών οικοδομής και άλλης περιουσίας, αξίας πέραν των 5,000 ευρώ, από εργοτάξιο σε υπό ανακαίνιση σχολείο στην επαρχία Λάρνακας.

Η κλοπή φέρεται να διαπράχθηκε στις 18 με 19 Σεπτεμβρίου, 2022, μεταξύ των ωρών 6.00μ.μ. και 7.00π.μ..

Το ΤΑΕ Λάρνακας συνεχίζει τις εξετάσεις.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: «Οικοδομούμε ένα κράτος που προσφέρει ασφάλεια σε όλους τους τομείς» - Οι τρεις σημαντικές εξελίξεις

ΠτΔ: «Οικοδομούμε ένα κράτος που προσφέρει ασφάλεια σε όλους τους τομείς» - Οι τρεις σημαντικές εξελίξεις

Στην ενίσχυση της ασφάλειας των πολιτών και στις πρωτοβουλίες που προωθεί η Κυβέρνηση για τη δημιουργία ενός πιο αποτελεσματικού και σύγχρονου κράτους επικεντρώνεται το νέο μήνυμα του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδη.

BEST OF TOTHEMAONLINE