Στα χέρια της Αστυνομίας 37χρονος για κλοπές χιλιάδων ευρώ

Στα χέρια της Αστυνομίας 37χρονος για κλοπές χιλιάδων ευρώ

Εντοπίστηκε σήμερα και συνελήφθη από μέλη της Αστυνομίας, ύποπτος ο οποίος αναζητείτο σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση κλοπής.

Ο ύποπτος, άντρας ηλικίας 37 ετών, συνελήφθη από μέλη του ΤΑΕ Λάρνακας, με δικαστικό ένταλμα, που είχε εκδοθεί μετά από στοιχεία που προέκυψαν κατά τη διερεύνηση της υπόθεσης από το ΤΑΕ.

Η υπόθεση αφορά στην κλοπή υλικών οικοδομής και άλλης περιουσίας, αξίας πέραν των 5,000 ευρώ, από εργοτάξιο σε υπό ανακαίνιση σχολείο στην επαρχία Λάρνακας.

Η κλοπή φέρεται να διαπράχθηκε στις 18 με 19 Σεπτεμβρίου, 2022, μεταξύ των ωρών 6.00μ.μ. και 7.00π.μ..

Το ΤΑΕ Λάρνακας συνεχίζει τις εξετάσεις.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Είμαι έτοιμος για συνομιλίες ακόμα και αύριο - Δεν εγκαταλείπουμε την επιστροφή της Μόρφου»

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Είμαι έτοιμος για συνομιλίες ακόμα και αύριο - Δεν εγκαταλείπουμε την επιστροφή της Μόρφου»

Την ετοιμότητά του για να παρακαθήσει στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων ακόμα και αύριο, εξέφρασε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, κατά τον χαιρετισμό του στην 46η αντικατοχική εκδήλωση του Δήμου Μόρφου στον Αστρομερίτη, το βράδυ του Σαββάτου. Τόνισε, δε, ότι δεν πρόκειται να διολισθήσει σε ενέργειες για τη δημιουργία πρόσκαιρης κινητικότητας, ενώ ξεκαθάρισε ότι προτίθεται να κάνει υποχωρήσεις μόνο σε κάποια σημεία που υπηρετούν τον στόχο μιας λειτουργικής και βιώσιμης λύσης του Κυπριακού.

BEST OF TOTHEMAONLINE