Στα χέρια της Αστυνομίας 37χρονος για κλοπές χιλιάδων ευρώ

Στα χέρια της Αστυνομίας 37χρονος για κλοπές χιλιάδων ευρώ

Εντοπίστηκε σήμερα και συνελήφθη από μέλη της Αστυνομίας, ύποπτος ο οποίος αναζητείτο σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση κλοπής.

Ο ύποπτος, άντρας ηλικίας 37 ετών, συνελήφθη από μέλη του ΤΑΕ Λάρνακας, με δικαστικό ένταλμα, που είχε εκδοθεί μετά από στοιχεία που προέκυψαν κατά τη διερεύνηση της υπόθεσης από το ΤΑΕ.

Η υπόθεση αφορά στην κλοπή υλικών οικοδομής και άλλης περιουσίας, αξίας πέραν των 5,000 ευρώ, από εργοτάξιο σε υπό ανακαίνιση σχολείο στην επαρχία Λάρνακας.

Η κλοπή φέρεται να διαπράχθηκε στις 18 με 19 Σεπτεμβρίου, 2022, μεταξύ των ωρών 6.00μ.μ. και 7.00π.μ..

Το ΤΑΕ Λάρνακας συνεχίζει τις εξετάσεις.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Προεκλογικό άρωμα στον ΔΗΣΥ – Στο κάδρο Αννίτα, Αβέρωφ και οι πρώτες διεργασίες για το 2028

Προεκλογικό άρωμα στον ΔΗΣΥ – Στο κάδρο Αννίτα, Αβέρωφ και οι πρώτες διεργασίες για το 2028

Μπορεί οι προεδρικές εκλογές του 2028 να απέχουν ακόμη σχεδόν δύο χρόνια, ωστόσο στον Δημοκρατικό Συναγερμό φαίνεται πως έχουν ήδη ξεκινήσει οι πρώτες εσωκομματικές διεργασίες ενόψει της επιλογής του υποψηφίου που θα διεκδικήσει την Προεδρία της Δημοκρατίας.

BEST OF TOTHEMAONLINE