Στα χέρια της Αστυνομίας 37χρονος για κλοπές χιλιάδων ευρώ

Στα χέρια της Αστυνομίας 37χρονος για κλοπές χιλιάδων ευρώ

Εντοπίστηκε σήμερα και συνελήφθη από μέλη της Αστυνομίας, ύποπτος ο οποίος αναζητείτο σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση κλοπής.

Ο ύποπτος, άντρας ηλικίας 37 ετών, συνελήφθη από μέλη του ΤΑΕ Λάρνακας, με δικαστικό ένταλμα, που είχε εκδοθεί μετά από στοιχεία που προέκυψαν κατά τη διερεύνηση της υπόθεσης από το ΤΑΕ.

Η υπόθεση αφορά στην κλοπή υλικών οικοδομής και άλλης περιουσίας, αξίας πέραν των 5,000 ευρώ, από εργοτάξιο σε υπό ανακαίνιση σχολείο στην επαρχία Λάρνακας.

Η κλοπή φέρεται να διαπράχθηκε στις 18 με 19 Σεπτεμβρίου, 2022, μεταξύ των ωρών 6.00μ.μ. και 7.00π.μ..

Το ΤΑΕ Λάρνακας συνεχίζει τις εξετάσεις.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Κυπριακό: Εντατικοποίηση προσπαθειών για επανέναρξη συνομιλιών - Εξελίξεις εντός των επόμενων ημερών

Κυπριακό: Εντατικοποίηση προσπαθειών για επανέναρξη συνομιλιών - Εξελίξεις εντός των επόμενων ημερών

Εντατικοποίηση των προσπαθειών για επανέναρξη των διαπραγματεύσεων στο Κυπριακό, αναμένεται στο αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα, μετά και την ανάδειξη του νέου ηγέτη των Τουρκοκυπρίων και δεδομένης της ήδη προαναγγελθείσας από τον Γενικό Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών επόμενης άτυπης διευρυμένης Συνόδου.