Άγνωστος άνοιξε πυρ εναντίον κινητής κάμερας στον αυτοκινητόδρομο - Δείτε φωτογραφίες

Άγνωστος άνοιξε πυρ εναντίον κινητής κάμερας στον αυτοκινητόδρομο - Δείτε φωτογραφίες

Νέα υπόθεση ρίψης πυροβολισμών εναντίον οχήματος φωτοεπισήμανσης, διερευνά η Αστυνομία, στην επαρχία Λάρνακας.

Η υπόθεση καταγγέλθηκε από υπάλληλο της εταιρείας, που έχει τη διαχείριση των κινητών καμερών φωτοεπισήμανσης.

Σύμφωνα με την καταγγελία, γύρω στις 9.45μ.μ. χθες, ενώ ο παραπονούμενος βρισκόταν εντός του οχήματος της εταιρείας, το οποίο ήταν σταθμευμένο, στον αυτοκινητόδρομο Λάρνακας – Αγίας Νάπας, για έλεγχο τροχαίας, είδε να προσεγγίζει το όχημα μια μοτοσικλέτα σκούρου χρώματος, στην οποία επέβαιναν δύο πρόσωπα. Ακολούθως, ο παραπονούμενος άκουσε δύο δυνατούς κρότους και είδε τη μοτοσικλέτα να απομακρύνεται με ιλιγγιώδη ταχύτητα.

Από έλεγχο που έκανε ο παραπονούμενος, αμέσως μετά, εντόπισε ζημιές, στο πίσω μέρος του οχήματος.

Αφού ενημερώθηκε η Αστυνομία για το περιστατικό, μέλη της μετέβησαν στη σκηνή για διενέργεια εξετάσεων. Από τις εξετάσεις διαπιστώθηκε ότι οι ζημιές στο όχημα, προκλήθηκαν από ρίψη πυροβολισμών, από κυνηγετικό όπλο.

Το ΤΑΕ Λάρνακας διερευνά την υπόθεση.

Δείτε φωτογραφίες από το σημείο: 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

«Με έστησαν στον τοίχο για λόγια που δεν είπα» – Η απάντηση του ιστορικού Μιχαήλ για τον Αυξεντίου

«Με έστησαν στον τοίχο για λόγια που δεν είπα» – Η απάντηση του ιστορικού Μιχαήλ για τον Αυξεντίου

Στο επίκεντρο των έντονων αντιδράσεων που ξέσπασαν τις τελευταίες μέρες γύρω από τις αναφορές του για τον Γρηγόρη Αυξεντίου, βρέθηκε ο δημοσιογράφος και ιστορικός Μιχάλης Μιχαήλ. Με εκτενή δήλωσή του, ο ίδιος απαντά στις κατηγορίες περί «ασέβειας» και «αμαύρωσης της θυσίας» του ήρωα της ΕΟΚΑ, κάνοντας λόγο για σκόπιμες διαστρεβλώσεις και ψευδείς ερμηνείες.

BEST OF TOTHEMAONLINE