Σοφία Χατζηπαντελή: Ποζάρει μόνο με τα εσώρουχα και… ζητάει «αμήν»

Σοφία Χατζηπαντελή: Ποζάρει μόνο με τα εσώρουχα και… ζητάει «αμήν»

Αναστάτωση έφερε στην ελληνική τηλεόραση η Σοφία Χατζηπαντελή, η οποία μέχρι πριν από μερικές εβδομάδες, μέσα από τη συμμετοχή της στο GNTM, κατάφερε να στρέψει όλα τα βλέμματα επάνω της τόσο με την εμφάνισή, όσο και με τον χαρακτήρα της.

Μπορεί η τηλεοπτική της εμφάνιση να ολοκληρώθηκε, ωστόσο, το διάσημο μοντέλο με τα πυκνά φρύδια συνεχίζει να αναστατώνει, μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Τολμηρή και πρωτότυπη, η Σοφία Χατζηπαντελή δεν διστάζει να δημοσιεύει φωτογραφίες είτε με εκκεντρικά σύνολα είτε με ελάχιστα ρούχα, όπως έκανε στην τελευταία της ανάρτηση.

Συγκεκριμένα, το 25χρονο μοντέλο ανήρτησε ένα καρέ στο οποίο ποζάρει φορώντας μόνο τα εσώρουχά της και εντυπωσιάζοντας με τις αναλογίες της.

Μάλιστα, η ίδια συνόδευσε την φωτογραφία της με μια χιουμοριστική λεζάντα, γράφοντας: «Can’t be over dressed if you’re barely dressed at all, can I get an amen, lol (σσ. Δεν μπορείς να είσαι υπερβολικά ντυμένος, αν είσαι σχεδόν καθόλου ντυμένος. Μπορώ να πάρω ένα αμήν; Lol»)».

Δείτε την ανάρτηση

Πηγή: in.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ο Αβέρωφ στο ThemaOnline: «Η Κύπρος χρειάζεται στιβαρές παρατάξεις και πολιτικούς χωρίς λαϊκισμό»- Ο ΠτΔ, η Αννίτα και ο ΔΗΣΥ

Ο Αβέρωφ στο ThemaOnline: «Η Κύπρος χρειάζεται στιβαρές παρατάξεις και πολιτικούς χωρίς λαϊκισμό»- Ο ΠτΔ, η Αννίτα και ο ΔΗΣΥ

Στη συνέντευξή του στο ThemaOnline και τον Τάσο Θεοδώρου, ο πρώην πρόεδρος του ΔΗΣΥ, Αβέρωφ Νεοφύτου, μιλά ανοιχτά για την επόμενη μέρα στην πολιτική, το μέλλον της παράταξης, τις εκλογές του 2026 και του 2028, τη διακυβέρνηση Χριστοδουλίδη, το Κυπριακό, αλλά και τα νέα πολιτικά φαινόμενα που ταράζουν τα νερά.

BEST OF TOTHEMAONLINE