ΔΙΕΘΝΗ

Αναφορές ότι «έπεσε» το WhatsApp - Προβλήματα στην επικοινωνία

Αναφορές ότι «έπεσε» το WhatsApp - Προβλήματα στην επικοινωνία

Προβλήματα παρατηρούνται στην εφαρμογή WhatsApp.

Συγκεκριμένα, η επικοινωνία φαίνεται πως είναι αδύνατη με την εφαρμογή να έχει «πέσει» σχεδόν σε όλο τον κόσμο σύμφωνα με το downdetector.

Το Downdetector αναφέρει σημαντική αύξηση με περίπου 60.000 αναφορές στο διαδίκτυο για τη μη λειτουργία της εφαρμογής. Οι χρήστες διαμαρτύρονται ότι τα μηνύματά τους δεν παραδίδονται. Ακόμα και όταν τα μηνύματα παραδίδονται, η εφαρμογή αδυνατεί να επισημάνει την κατάσταση παράδοσης.

Στο χάρτη διακοπών Downdetector live, οι περισσότερες πόλεις του μετρό, όπως το Δελχί, η Βομβάη, η Καλκούτα, η Τσενάι, η Βεγγαλουρού και η Λάκνοου, φαίνεται να είναι τα hotspots, αλλά επηρεάζονται περιοχές παγκοσμίως.


Η Meta απάντησε στα ερωτήματα του Business Today σχετικά με την διακοπή λειτουργίας του WhatsApp. Ο εκπρόσωπος της εταιρείας Meta δήλωσε: «Γνωρίζουμε ότι ορισμένοι άνθρωποι αντιμετωπίζουν επί του παρόντος προβλήματα με την αποστολή μηνυμάτων και εργαζόμαστε για να αποκαταστήσουμε το WhatsApp για όλους το συντομότερο δυνατό».

Πολλοί είναι οι χρήστες των social media που αναφέρουν προβλήματα.

Εκτός από την εφαρμογή, το WhatsApp Web φαίνεται επίσης να επηρεάζεται από τη διακοπή και μπορούμε ο server της εφαρμογής απλά δεν συνδέεται πλέον. Όποιος προσπαθεί να χρησιμοποιήσει το WhatsApp Web θα υποδεχτεί ένα μήνυμα σφάλματος όπως αυτό που βλέπετε παρακάτω.

Οι χρήστες διαμαρτύρονται ακόμη και για προβλήματα με τη λειτουργία κλήσεων στο WhatsApp. Η εφαρμογή δεν περνάει από τη φάση της "κλήσης" στη φάση του κουδουνίσματος. Το WhatsApp έχει υποστεί παρόμοια διακοπή λειτουργίας πέρυσι τον Οκτώβριο.

Πηγή: protothema.gr

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



LIVE: «Το Ιράν δεν σχεδιάζει άμεσα αντίποινα εναντίον του Ισραήλ» - Ρίχνουν τους τόνους Τεχεράνη και Τελ Αβίβ

LIVE: «Το Ιράν δεν σχεδιάζει άμεσα αντίποινα εναντίον του Ισραήλ» - Ρίχνουν τους τόνους Τεχεράνη και Τελ Αβίβ

Νέος συναγερμός σήμανε σε ολόκληρη τη Μέση Ανατολή, μετά τις αναφορές αμερικανικών ΜΜΕ για επίθεση του Ισραήλ στο Ιράν με πυραύλους. Το ThemaOnline σας μεταφέρει τις εξελίξεις 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top