Οσα ισχυρίζεται η ΟΥΝΦΙΚΥΠ για το επεισόδιο στη νεκρά ζώνη

Οσα ισχυρίζεται η ΟΥΝΦΙΚΥΠ για το επεισόδιο στη νεκρά ζώνη

Η παρουσία της ΟΥΝΦΙΚΥΠ απέτρεψε να υπάρξει οποιαδήποτε ένταση στην περιοχή της Δένειας, ανέφερε στο ΚΥΠΕ ο εκπρόσωπος Τύπου της ΟΥΝΦΙΚΥΠ, Αλίμ Σιντίκ.

Κληθείς να αναφέρει τι συνέβη σήμερα στην περιοχή της Δένειας και σχετικά με τις καταγγελίες για ενόχληση και απειλές Ε/κ αγρότη από Τούρκους στρατιώτες, ο κ. Σιντίκ ανέφερε ότι ο αγρότης εργαζόταν χωρίς άδεια εντός της νεκρής ζώνης και βόρεια της γραμμής κατάπαυσης του πυρός, «παρά το γεγονός ότι είχε προειδοποιηθεί πολλές φορές ότι έπρεπε να επιστρέψει. Η ΟΥΝΦΙΚΥΠ ήταν παρούσα και η παρουσία μας απέτρεψε οποιαδήποτε ένταση».

ΑΠΟ ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

15 χρόνια από την τραγωδία στο Μαρί – ΠτΔ: «Συγγνώμη εκ μέρους της Πολιτείας για τα λάθη που οδήγησαν στην έκρηξη»

15 χρόνια από την τραγωδία στο Μαρί – ΠτΔ: «Συγγνώμη εκ μέρους της Πολιτείας για τα λάθη που οδήγησαν στην έκρηξη»

Δεκαπέντε χρόνια συμπληρώνονται από τη φονική έκρηξη στη ναυτική βάση «Ευάγγελος Φλωράκης» στο Μαρί, μια τραγωδία που σημάδεψε βαθιά την Κύπρο και κόστισε τη ζωή σε 13 ανθρώπους που βρέθηκαν στην πρώτη γραμμή του καθήκοντος. Κατά το ετήσιο μνημόσυνο των πεσόντων, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης τίμησε τη μνήμη τους, υπογραμμίζοντας το χρέος της Πολιτείας να διασφαλίζει την ασφάλεια των πολιτών και ζητώντας συγγνώμη για τα λάθη και τις παραλείψεις που οδήγησαν στην τραγωδία.

BEST OF TOTHEMAONLINE