ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σκόνη στην ατμόσφαιρα μέχρι την Πέμπτη - Αναλυτικά η πρόγνωση του καιρού

Σκόνη στην ατμόσφαιρα μέχρι την Πέμπτη - Αναλυτικά η πρόγνωση του καιρού

Ασθενής χαμηλή πίεση αναμένεται να επηρεάσει πρόσκαιρα την περιοχή, μέχρι και το βράδυ της Τετάρτης. Στην ατμόσφαιρα θα παρατηρείται κατά διαστήματα σκόνη, της οποίας οι συγκεντρώσεις την Τετάρτη και την Πέμπτη αναμένεται να είναι αυξημένες.

Σήμερα, αρχικά θα παρατηρούνται παροδικά αυξημένες, κυρίως μέσες νεφώσεις, που δεν αποκλείεται να δώσουν μεμονωμένες βροχές. Σταδιακά όμως, θα αναπτυχθούν νεφώσεις με τον καιρό να καθίσταται τοπικά κυρίως συννεφιασμένος, ενώ αναμένεται να πέσουν τοπικές βροχές ή και καταιγίδες, κυρίως στα ορεινά, σε ορισμένες περιοχές του εσωτερικού, στα νότια και ανατολικά παράλια.

Σε καταιγίδα, οι άνεμοι είναι δυνατόν να ενισχύονται και να μεταβάλλονται. Από αργά το απόγευμα ο καιρός αναμένεται να βελτιωθεί.

Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως βορειοανατολικοί ως νοτιοανατολικοί και τοπικά μεταβλητοί ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι αρχικά ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη και σταδιακά στα ανατολικά και στα νότια παράλια λίγο ταραγμένη.

Η θερμοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 28 βαθμούς στο εσωτερικό, στα νότια και στα ανατολικά παράλια, γύρω στους 26 στα δυτικά παράλια, γύρω στους 27 στα βόρεια παράλια και γύρω στους 18 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Απόψε, ο καιρός θα καταστεί σταδιακά κυρίως αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί και στα βόρεια παράλια μέχρι νοτιοανατολικοί ασθενείς, 3 μποφόρ. Η θάλασσα θα καταστεί ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη αλλά τοπικά στα ανατολικά παράλια θα είναι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα πέσει γύρω στους 15 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 18 στα παράλια και γύρω στους 11 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Την Πέμπτη, νεφώσεις που θα αναπτυχθούν από το μεσημέρι και μετά, ενδέχεται να δώσουν μεμονωμένες βροχές, κυρίως σε δυτικές και νότιες ορεινές περιοχές. Η θερμοκρασία δεν αναμένεται να σημειώσει αξιόλογη μεταβολή.

Την Παρασκευή, ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος ωστόσο αυξημένες νεφώσεις τις απογευματινές ώρες δεν αποκλείεται να δώσουν μεμονωμένη ελαφρά βροχή στα ορεινά. Η θερμοκρασία αναμένεται να σημειώσει σταδιακά μικρή πτώση.

Το Σάββατο, ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Η θερμοκρασία αναμένεται να σημειώσει σταδιακά μικρή πτώση.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Απόπειρα φόνου στη Λευκωσία: Διασωληνωμένος ο 34χρονος - Συνεχίζονται οι έρευνες για εντοπισμό των δραστών

Μονή Αββακούμ: Την Παρασκευή η διαδικασία αίτησης των μοναχών για ακύρωση δέσμευσης περιουσιακών στοιχείων

Υπουργείο Υγείας: Αυτές είναι οι συστάσεις προς το κοινό για προστασία από τη σκόνη

Αφορά χαμηλοσυνταξιούχους: Έρχεται αυξημένο το φετινό πασχαλινό επίδομα - Δείτε το ποσό

Στον αέρα η ανάπτυξη λιμανιού-μαρίνας Λάρνακας - «Το έργο θα γίνει» διαμηνύει ο Βαφεάδης



Μεγάλη η πυρκαγιά στην Πάφο, δυσκολεύουν την κατάσβεση οι ισχυροί άνεμοι - Δείτε βίντεο

Μεγάλη η πυρκαγιά στην Πάφο, δυσκολεύουν την κατάσβεση οι ισχυροί άνεμοι - Δείτε βίντεο

Νέα πυρκαγιά ξέσπασε το βράδυ της Τετάρτης (24/4) στην επαρχία Πάφου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top