«Εκλεισε» με διάταγμα υποστατικό στην Πάφο - Εντοπίστηκαν να παίζουν πάρανομα παιχνίδια

«Εκλεισε» με διάταγμα υποστατικό στην Πάφο - Εντοπίστηκαν να παίζουν πάρανομα παιχνίδια

Απαγορευτικό διάταγμα λειτουργίας υποστατικού εκδόθηκε την Τρίτη από το Επαρχιακό Δικαστήριο Πάφου, ύστερα από εντοπισμό προσώπων να επιδίδονται σε κυβεία.

Σύμφωνα με τον εκπρόσωπο Τύπου της ΑΔΕ Πάφου και Υπεύθυνο του ΤΑΕ Πάφου Μιχάλη Νικολάου στις 12.8.22 διενεργήθηκε επιχείρηση του Ουλαμού Πρόληψης Εγκλημάτων Πάφου σε υποστατικό, στην οδό Αγαπήνωρος, όπου και εντοπίστηκαν έξι πρόσωπα να επιδίδονται σε κυβεία.

Εναντίον των έξι καταχωρήθηκε ποινική υπόθεση και ταυτόχρονα εκδόθηκε διάταγμα από το Επαρχιακό Δικαστήριο που απαγορεύει την λειτουργία του υποστατικού.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Μονή Αββακούμ: Απάντησαν «μη παραδοχή» σε όλες τις κατηγορίες οι μοναχοί - Ορίστηκε νέα διαδικασία

Μονή Αββακούμ: Απάντησαν «μη παραδοχή» σε όλες τις κατηγορίες οι μοναχοί - Ορίστηκε νέα διαδικασία

Ενώπιον του Μόνιμου Κακουργιοδικείου Λευκωσίας βρέθηκαν σήμερα, Τετάρτη 14 Μαΐου, οι δύο καθαιρεμένοι Αρχιμανδρίτες της Ιεράς Μονής Οσίου Αββακούμ, Νεκτάριος και Πορφύριος, απαντώντας «μη παραδοχή» σε όλες τις κατηγορίες. 

BEST OF TOTHEMAONLINE