LIFESTYLE

Ελένη Φουρέιρα: Η ολόσωμη φωτογραφία μπροστά από τον καθρέφτη μετά τις φήμες εγκυμοσύνης της

Ελένη Φουρέιρα: Η ολόσωμη φωτογραφία μπροστά από τον καθρέφτη μετά τις φήμες εγκυμοσύνης της

Το τελευταίο διάστημα δεν είναι λίγες οι φήμες και τα δημοσιεύματα που θέλουν την Ελένη Φουρέιρα έγκυο στο πρώτο της παιδάκι.

Ωστόσο, η ίδια η τραγουδίστρια δεν έχει επιβεβαιώσει ότι διαψεύσει την είδηση αυτή.
Αν και οι fans της επιθυμούν να την δουν έγκυο η Ελένη Φουρέιρα δεν έχει τοποθετηθεί, ούτε απαντήσει στις φήμες και τα δημοσιεύματα που γράφονται καθημερινά.

Μάλιστα, το βράδυ της Δευτέρας η αγαπημένη τραγουδίστρια πραγματοποίησε μία βραδινή έξοδο με τους φίλους της και δεν δίστασε να φωτογραφηθεί μπροστά από έναν ολόσωμο καθρέφτη μετά τις φήμες εγκυμοσύνης.

Όπως θα δείτε η Ελένη Φουρέιρα δημοσίευσε την φωτογραφία αυτή στο Instagram την στιγμή που ποζάρει μαζί με φιλικό της πρόσωπο χαμογελαστή, με την βοήθεια του κινητού της τηλεφώνου.

Στο στιγμιότυπο η καλλιτέχνιδα φοράει σκουρόχρωμα ρούχα και ένα μακρύ παλτό το οποίο καλύπτει το σημείο της κοιλιάς της.

Αξίζει να σημειωθεί όμως ότι δεν φαίνεται να έχει βάλει βάρος καθώς η σιλουέτα της είναι εντυπωσιακή και το κορμί της το ίδιο καλλίγραμμο.

Δείτε παρακάτω την σχετική φωτογραφία με την Ελένη Φουρέιρα:

Πηγη: fthis

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Μεγάλο Σάββατο: Το τέλος των Παθών – Τα μεσάνυχτα η Ανάσταση του Κυρίου

Άγιος Φως: Θαύμα ή τελετή - Θεολόγος εξηγεί στο «Τ»

Σε «έξαρση» ο παρβοϊός πανευρωπαϊκά: Πρέπει να ανησυχούμε; Τι είναι και ποια τα συμπτώματα - Απαντά στο «Τ» ο Δρ. Καραγιάννης

Ήρθε Πάσχα, κατεβαίνω… χωριό – Ψήνουν σούβλες και παίζουν παραδοσιακά παιχνίδια – Δείτε εκδηλώσεις σε όλη την Κύπρο

Η σκηνή της Ανάστασης του «Ιησού από τη Ναζαρέτ» που κόπηκε στο μοντάζ - Η εξήγηση του Φράνκο Τζεφιρέλι - Δείτε βίντεο

Φειδίας Παναγιώτου: Το βίντεο με τον ιερέα πατέρα του να φέρνει το μήνυμα της Πρώτης Ανάστασης – Το στοίχημα για το «εκατοστάρι»



ΥΠΕΞ: «Αταλάντευτα μέσα στο πλαίσιο του ΣΑ ΟΗΕ για το Κυπριακό»

ΥΠΕΞ: «Αταλάντευτα μέσα στο πλαίσιο του ΣΑ ΟΗΕ για το Κυπριακό»

Την αταλάντευτη θέση της Κυπριακής Δημοκρατίας για λύση που θα κινείται απολύτως μέσα στο πλαίσιο του Συμβουλίου Ασφαλείας του ΟΗΕ για διζωνική, δικοινοτική ομοσπονδία με πολιτική ισότητα και με πεδίο εκκίνησης των συνομιλιών το σημείο ωρίμανσης στο Κρανς Μοντανά, υπογράμμισε ο Υπουργός Εξωτερικών της Κύπρου Κωνσταντίνος Κόμπος, σε συνέντευξή του στα ΝΕΑ που δημοσιεύτηκε την Παρασκευή.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top