ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Συγκινητικό: Ονόμασαν δρόμο στο χωριό Φοινί «οδός Ζέτας Αιμιλιανίδου»

Συγκινητικό: Ονόμασαν δρόμο στο χωριό Φοινί «οδός Ζέτας Αιμιλιανίδου»

Το όνομα της Ζέτας Αιμιλιανίδου φέρει από σήμερα Τετάρτη 26 Οκτωβρίου, δρόμος στο χωριό Φοινί. 

Σε εκδήλωση που διοργάνωσε το Συμβούλιο Κοινοτικής Ευημερίας Φοινιού προς τιμή της αείμνηστης Υπουργού Εργασίας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων Ζέτας Αιμιλιανίδου, αποφασίστηκε ότι ο δρόμος που οδηγεί στην καινούρια πτέρυγα της Στέγης φέρει από σήμερα το όνομά της.

Όπως σημειώνεται σε ανάρτηση του Υφυπουργείου Κοινωνικής Πρόνοιας, ο δρόμος της Ζέτας, θα είναι ο δρόμος όλων προς την κατάκτηση του ήθους, των αξιών, της ανθρωπιάς, του καθήκοντος και της εντιμότητας που μας δίδαξε η ίδια στο πέρασμά της από τη ζωή.

Στον άνθρωπο που κόσμησε την πολιτική ζωή της πατρίδας μας και προσέφερε τα μέγιστα για την πρόοδο και την ευημερία του τόπου και δη των ευάλωτων ομάδων. Στον άνθρωπο που ήταν πάντα εκεί να στηρίξει τις προσπάθειές μας για τις ορεινές κοινότητες.

 

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Επιβεβαιώνει ο ΟΗΕ: Στην Κύπρο την Τρίτη η Ολγκίν - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Τατάρ

Επιβεβαιώνει ο ΟΗΕ: Στην Κύπρο την Τρίτη η Ολγκίν - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Τατάρ

«Η Προσωπική Απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα για την Κύπρο, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, θα πραγματοποιήσει την τρίτη επίσκεψή της στην Κύπρο, στις 7 και θα παραμείνει έως τις 14 Μαΐου», δήλωσε ο εκπρόσωπος του ΓΓ του ΟΗΕ, Στεφάν Ντουζαρίκ κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης Τύπου ξένων ανταποκριτών στην έδρα του διεθνούς οργανισμού, στη Νέα Υόρκη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top