Έκλεψε την πιστωτική της κάρτα και πήγε για ψώνια σε περίπτερα - Χειροπέδες σε 32χρονο

Έκλεψε την πιστωτική της κάρτα και πήγε για ψώνια σε περίπτερα - Χειροπέδες σε 32χρονο

Στη σύλληψη προσώπου ηλικίας 32 ετών, προχώρησε χθες η Αστυνομία, στο πλαίσιο διερεύνησης υπόθεσης που αφορά κλοπή και εξασφάλιση αγαθών με ψευδείς παραστάσεις.

Σύμφωνα με καταγγελία που έγινε στην Αστυνομία από 26χρονη, στις 23/10/2022, κλάπηκε από το αυτοκίνητο της η τραπεζική της κάρτα, η οποία χρησιμοποιήθηκε σε τρεις διαφορετικές περιπτώσεις σε περίπτερα στην Πάφο, για το συνολικό ποσό των 118 ευρώ.

Κατά τη διερεύνηση της υπόθεσης, προέκυψε μαρτυρία εναντίον 32χρονου, ο οποίος εντοπίστηκε και συνελήφθη χθες, δυνάμει δικαστικού εντάλματος σύλληψης.

Το ΤΑΕ Πάφου συνεχίζει τις εξετάσεις.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Θανατηφόρο στον αυτοκινητόδρομο: Συγκρούστηκε με λεωφορείο ο άτυχος 29χρονος Δημήτρης

Θανατηφόρο στον αυτοκινητόδρομο: Συγκρούστηκε με λεωφορείο ο άτυχος 29χρονος Δημήτρης

Σε οδική σύγκρουση που συνέβη γύρω στις 3.15 τα ξημερώματα σήμερα, στον αυτοκινητόδρομο Πάφου – Λεμεσού, έχασε τη ζωή του ο Δημήτρης Βασιλείου, 29 ετών από τη Λεμεσό.

BEST OF TOTHEMAONLINE