LIKE ONLINE

Η αποκάλυψη της χρονιάς: Αυτή είναι η κοπέλα της φωνής του TikTok

Η αποκάλυψη της χρονιάς: Αυτή είναι η κοπέλα της φωνής του TikTok

Οι τακτικοί χρήστες του TikTok για καιρό είχαν την απορία για το ποιος κρυβόταν πίσω από την γυναικεία φωνή που χρησιμοποιούν στις ιστορίες τους. Οι περισσότεροι υπέθεταν ότι επρόκειτο για μια αυτοματοποιημένη φωνή του TikTok.

Ωστόσο, με έκπληξη ανακάλυψαν ότι πίσω από την φωνή κρύβεται ένα πραγματικό πρόσωπο. Η κοπέλα που δανείζει τη φωνή της στην πλατφόρμα έκανε η ίδια την αποκάλυψη με ένα βίντεο.

«Επιτέλους παιδιά, μπορώ να σας αποκαλύψω ότι είμαι εγώ!», είπε χαρακτηριστικά. «Είναι πολύ ωραίο για μένα να παρακολουθώ την δημιουργικότητα και το φοβερό περιεχόμενο που ανεβάζουν οι χρήστες χρησιμοποιώντας την φωνή μου», έγραψε στη λεζάντα, πριν αποκάλυψη ότι αυτή ήταν η πρώτη της ανάρτηση στο TikTok.

Στη συνέχεια αποκάλυψε σε ένα βίντεο ότι το όνομά της είναι Kat Callaghan πριν εμβαθύνει σε ερωτήσεις ορισμένων χρηστών σχετικά με τη δουλειά της. Η φωνή της Kat χρησιμοποιείται στην εφαρμογή, ειδικά για τη λειτουργία μετατροπής κειμένου σε ομιλία, πράγμα που σημαίνει ότι κυριολεκτικά εκατομμύρια άνθρωποι την έχουν ακούσει στο παρελθόν.

Ανέφερε επίσης, ότι είναι ένα κορίτσι του ραδιοφώνου στον Καναδά που κάνει φωνητικές εργασίες και έχει ένα podcast. «Ναι, είμαι το κορίτσι που μετατρέπει το κείμενο σε ομιλία του TikTok. Το όνομά μου είναι Kat. Δουλεύω με το TikTok σε TTS (κείμενο σε ομιλία) και σε άλλα έργα».

Η Kat αστειεύτηκε ότι η χρήση της φωνής της έχει πάρει τόσο μεγάλες διαστάσεις που φαντάζεται ότι πολλοί άνθρωποι έχουν βαρεθεί να την ακούνε - συμπεριλαμβανομένης της ίδιας. «Έχω βαρεθεί τη φωνή μου», παραδέχτηκε.

ΠΗΓΗ: Gazzetta.gr

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Αυτά είναι τα επικίνδυνα έθιμα του Πάσχα – Πώς μπορούμε να προστατευθούμε; - Οι ενέργειες για πρόληψη από την Αστυνομία

Από πυρκαγιά σε πυρκαγιά έτρεχε η Πυροσβεστική - Το επιχειρησιακό πλάνο ενόψει καλοκαιριού

Έπιασε «λαυράκι» η ΥΚΑΝ - Συγκάτοικοι έκρυβαν ναρκωτικά μέσα στα δωμάτιά τους

Απάτη στη Λεμεσό: Παρίστανε τον συνεργάτη ιδιοκτητών διαμερισμάτων - Χειροπέδες σε 34χρονο

Στιγμές τρόμου για 23χρονη: Αδέλφια την απείλησαν, την απήγαγαν και την τραυμάτισαν με μαχαίρι – Πρώην συμβίος της ο ένας

Eurovision 2024: Η Silia Kapsis έκανε την πρώτη της πρόβα με το «Liar»



Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Μπαράζ συλλήψεων – Χειροπέδες σε ακόμη ένα πρόσωπο – Εννέα το σύνολο

Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Μπαράζ συλλήψεων – Χειροπέδες σε ακόμη ένα πρόσωπο – Εννέα το σύνολο

Στη σύλληψη ακόμη ενός προσώπου προχώρησε η Αστυνομία, αναφορικά με την απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη, ανεβάζοντας το σύνολο των προσώπων στα εννέα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top