ΝΟΜΙΚΟΣ ΤΟΥ ΔΙΑΒΟΛΟΥ

Μα καλά είναι δυνατόν να μας περνούν για ΤΟΣΟ μαλ***ς;

Μα καλά είναι δυνατόν να μας περνούν για ΤΟΣΟ μαλ***ς;

Ναι, είναι.

Δύο ειδήσεις τις τελευταίες μέρες που επιβεβαιώνουν πως ναι, πλέον κάποιοι δεν κρατούν καν τα προσχήματα και μας λένε κατάμουτρα ότι μας περνούν για μαλάκες. Προσέξτε, όχι σανοφάγα. αυτά είναι καλά, ευκολόπιστα, χειραγωγήσιμα και φανατικοί οπαδοί τους, αλλά για γνήσιους, ανόθευτους, καθαρόαιμους μαλάκες.

Για αρχή ο Αβέρωφ Νεοφύτου απασφάλισε -λόγια του ρεπορτάζ- εναντίον του Αναστασιάδη στο προχθεσινό ντιμπέιτ γιατί συνειδητοποίησε ότι ο Πρόεδρος δεν τον στηρίζει αρκετά (και φανερά). Τα θερμά μας συγχαρητήρια στον Πρόεδρο του ΔΗΣΥ που ανακάλυψε ότι ο Νίκαρος σκάβει τον λάκκο του αν όχι τελευταίος, τουλάχιστον πριν από κάποιους ασθενείς σε βαθύ κώμα στο Γενικό. Όταν μέχρι και ο σοφέρ του Προέδρου δουλεύει για τον έτερο Νίκο και ο Φούλης το παραδέχεται με βαριά καρδιά έστω και την υστάτη, δεν μπορείς παρά να θαυμάσεις την οξυδέρκεια και διορατικότητα του ανθρώπου που θα γινόταν βασιλιάς. Στο ίδιο ντιμπέιτ είπε επίσης πως ο αληθινός εχθρός του ΔΗΣΥ είναι ο “ενδιάμεσος χώρος” που επιχειρεί συστηματικά από το 1976 «να τον αλλοτριώσει και να τον διεμβολίσει» παραβλέποντας φυσικά όλες εκείνες τις φορές που ο “ενδιάμεσος χώρος” υποστήριζε μέχρι τα μπούνια τον ΔΗΣΥ ή ο ίδιος εξήρε την πολύτιμη συμβολή του ΔΗΚΟ στη διακυβέρνηση του τόπου (ή γενικά όποτε η Πινδάρου έψαχνε για δεκανίκια προκειμένου να κυβερνήσει).

Και δεν παίζει φυσικά ο κ. Νεοφύτου να ξέχασε όοοοολες εκείνες τις συνεργασίες με τον “ενδιάμεσο χώρο” ή να πιστεύει στ’ αλήθεια ότι είναι ο “πραγματικός εχθρός”. Απλά απευθύνεται στα ταπεινά, πρωτόγονα ένστικτα του αγνού Συναγερμικού που αλληθωρίζει προς Χριστοδουλίδη ώστε να μην πάει με τον “εχθρό” αλλά να μείνει στο μαντρί. Αυτό για τους ψηφοφόρους του, πρώην και νυν. Τους υπόλοιπους, με στοιχειώδη νοημοσύνη και μνήμη, μας περνά απλά -μαντέψτε- για μαλάκες.

Στη δεύτερη είδηση ενώπιον του Μόνιμου Κακουργιοδικείου Λευκωσίας εμφανίστηκαν την Τετάρτη για πρώτη φορά οι τέσσερις κατηγορούμενοι που προέκυψαν από το περίφημο βίντεο του Al Jazeera μαζί με την εμβληματική πλέον φράση This is Cyprus! και την αγάπη του Δημήτρη Συλλούρη για το καλό κρασί (και τα κακά αγγλικά). Οι ειδήσεις είναι βασικά ότι α) η δικάσιμος πήρε αναβολή για τις 30 Νοεμβρίου β) όλοι είναι αθώοι εκτός από τον Συλλούρη που είναι ΑΘΩΟΣ με κεφαλαία γράμματα (έτσι είπε ο δικηγόρος του που πρέπει να είναι fan του Κούγια) και γ) το μαρτυρικό υλικό που λήφθηκε από τους ηλεκτρονικούς υπολογιστές και τα κινητά τηλέφωνα των Χριστάκη Τζιοβάνη και Αντώνη Αντωνίου δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί στη δίκη γιατί το Ανώτατο αποφάνθηκε ότι σωστά ακυρώθηκε το σχετικό δικαστικό διάταγμα έρευνας.

Εδώ είμαστε πλέον ΜΑΛΑΚΕΣ με κεφαλαία γράμματα.

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Έπεσε από τον δεύτερο όροφο οικίας 56χρονος - Κρίσιμα στο Νοσοκομείο

Χειροπέδες σε 31χρονο για έκρηξη σε υποστατικό στον Πρωταρά

Πασχαλινά αυγά από «χρυσάφι» - Γιατί ανεβαίνουν οι τιμές του κακάο; Οι λόγοι, το ποσοστό και η νόσος του μαύρου λοβού

Δρόμος Πάφου-Πόλης: Έμεινε στα χαρτιά η ολοκλήρωση της Α’ φάσης λόγω καθυστερήσεων - Εν αναμονή αποφάσεων

Εκλογές 2024: Τα μηνύματα του εκλογικού σώματος και η χαλαρή ψήφος

Χάρης Βαρθακούρης: «Απέρριπτα όλους τους στίχους που έφερνε ο πατέρας μου»



LIVE: «Το Ιράν δεν σχεδιάζει άμεσα αντίποινα εναντίον του Ισραήλ» - Ρίχνουν τους τόνους Τεχεράνη και Τελ Αβίβ

LIVE: «Το Ιράν δεν σχεδιάζει άμεσα αντίποινα εναντίον του Ισραήλ» - Ρίχνουν τους τόνους Τεχεράνη και Τελ Αβίβ

Νέος συναγερμός σήμανε σε ολόκληρη τη Μέση Ανατολή, μετά τις αναφορές αμερικανικών ΜΜΕ για επίθεση του Ισραήλ στο Ιράν με πυραύλους. Το ThemaOnline σας μεταφέρει τις εξελίξεις 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top