Σκύλος στην Ελλάδα έγινε παρανυφάκι σε γάμο – Δείτε τη viral φωτογραφία

Σκύλος στην Ελλάδα έγινε παρανυφάκι σε γάμο – Δείτε τη viral φωτογραφία

Ούτε η νύφη, ούτε ο γαμπρός αλλά ένας σκύλος μαγνήτισε τα βλέμματα σε έναν γάμο που έγινε στο Πήλιο.

Το ζευγάρι δεν θέλησε να αποχωριστεί τον πιστό του φίλο την πιο ξεχωριστή μέρα της ζωής του και αποφάσισε να τον ντύσει παρανυφάκι.

Το ζωάκι λοιπόν, φόρεσε με τη βοήθεια των αφεντικών του ένα λευκό φόρεμα που ταίριαζε με το νυφικό και έδωσε το «παρών» στον Ιερό Ναό της Βυζίτσας Πηλίου, όπου πραγματοποιήθηκε το μυστήριο, συνοδεύοντας τον γαμπρό και τη νύφη.

Η φωτογραφία της οικογένειας κάνει τις τελευταίες ώρες τον γύρο του διαδικτύου και έχει γίνει viral, με τους χρήστες να αποθεώνουν το ζευγάρι αλλά και το σκυλάκι.

Δείτε την εικόνα του thenewspaper.gr

Πηγή: in.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Βγαίνει στην επίθεση ο ΔΗΣΥ - Στο στόχαστρο το ΕΛΑΜ ενόψει βουλευτικών

Βγαίνει στην επίθεση ο ΔΗΣΥ - Στο στόχαστρο το ΕΛΑΜ ενόψει βουλευτικών

Η ομιλία της Αννίτας Δημητρίου με αφορμή τη 49η επέτειο από τη ίδρυση του ΔΗΣΥ για τη στάση του ΕΛΑΜ, με αφορμή το ψήφισμα που κατέθεσε το ΕΛΑΜ στο ευρωκοινοβούλιο, μπορεί να εκφωνήθηκε σε δημόσια εκδήλωση, όμως οι αποδέκτες της δεν ήταν μόνο οι πολιτικοί αντίπαλοι.

BEST OF TOTHEMAONLINE