Σκύλος στην Ελλάδα έγινε παρανυφάκι σε γάμο – Δείτε τη viral φωτογραφία

Σκύλος στην Ελλάδα έγινε παρανυφάκι σε γάμο – Δείτε τη viral φωτογραφία

Ούτε η νύφη, ούτε ο γαμπρός αλλά ένας σκύλος μαγνήτισε τα βλέμματα σε έναν γάμο που έγινε στο Πήλιο.

Το ζευγάρι δεν θέλησε να αποχωριστεί τον πιστό του φίλο την πιο ξεχωριστή μέρα της ζωής του και αποφάσισε να τον ντύσει παρανυφάκι.

Το ζωάκι λοιπόν, φόρεσε με τη βοήθεια των αφεντικών του ένα λευκό φόρεμα που ταίριαζε με το νυφικό και έδωσε το «παρών» στον Ιερό Ναό της Βυζίτσας Πηλίου, όπου πραγματοποιήθηκε το μυστήριο, συνοδεύοντας τον γαμπρό και τη νύφη.

Η φωτογραφία της οικογένειας κάνει τις τελευταίες ώρες τον γύρο του διαδικτύου και έχει γίνει viral, με τους χρήστες να αποθεώνουν το ζευγάρι αλλά και το σκυλάκι.

Δείτε την εικόνα του thenewspaper.gr

Πηγή: in.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Άναψε τη μαγειρική εστία και ξάπλωσε να κοιμηθεί - Δεν αντιλήφθηκε τη φωτιά ο 27χρονος άντρας στη Λεμεσό

Άναψε τη μαγειρική εστία και ξάπλωσε να κοιμηθεί - Δεν αντιλήφθηκε τη φωτιά ο 27χρονος άντρας στη Λεμεσό

Νεκρός εντοπίστηκε 27χρονος άνδρας από τη Συρία σε οικία στον Ύψωνα, όπου ξέσπασε πυρκαγιά το απόγευμα του Σαββάτου (7/6).

BEST OF TOTHEMAONLINE