Δεν έδωσε απάντηση για τα περί «σκιών» ο ΠτΔ - «Δεν είναι η στιγμή να ασχοληθώ με τα προεκλογικά»

Δεν έδωσε απάντηση για τα περί «σκιών» ο ΠτΔ - «Δεν είναι η στιγμή να ασχοληθώ με τα προεκλογικά»

Τις αναφορές του Αβέρωφ Νεοφύτου περί «σκιών» κλήθηκε να σχολιάσει ο Πρόεδρος Αναστασιάδης, ο οποίος βρέθηκε σήμερα στην Πάφο.

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας επέλεξε να μην απαντήσει, λέγοντας χαρακτηριστικά ότι ««η σημερινή είναι η ημέρα της Πάφου. Είμαστε εδώ για να εγκαινιάσουμε σημαντικά έργα που αλλάζουν την εικόνα της πόλης και την καθημερινότητα των κατοίκων της και δεν είναι η στιγμή να ασχοληθώ με τα προεκλογικά».

Πάντως όπως πληροφορείται το Τhemaonline, ο Νίκος Αναστασιάδης θεωρεί ως υπερβολικό το θόρυβο που προκάλεσε η αναφορά του στο Μέλαθρον Αγωνιστών της ΕΟΚΑ, ότι ο νέος πρόεδρος θα είναι ένας εκ των τριών συνεργατών του, ενώ τονίζει ότι σε πολλές περιπτώσεις έχει καταστήσει σαφές ότι στηρίζει την υποψηφιότητα Προέδρου του ΔΗΣΥ, Αβέρωφ Νεοφύτου.

Εν αναμονή της προεδρικής παρέμβασης στον ΔΗΣΥ έριξαν τους τόνους και δεν έδωσαν καμία συνέχεια, αντιλαμβανόμενοι τη ζημιά που προκαλεί η δημιουργία τεταμένου κλίματος ανάμεσα στο προεδρικό και την Πινδάρου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Συγκλίσεις, μεθοδολογία και ΜΟΕ συζήτησαν κατ’ ιδίαν Χριστοδουλίδης-Έρχιουρμαν

Συγκλίσεις, μεθοδολογία και ΜΟΕ συζήτησαν κατ’ ιδίαν Χριστοδουλίδης-Έρχιουρμαν

Θέματα ουσίας και συγκεκριμένα τις συγκλίσεις, αλλά και θέματα μεθοδολογίας και ΜΟΕ συζήτησαν στη σχεδόν τρίωρη συνάντησή τους την Τετάρτη, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης και ο Τουρκοκύπριος ηγέτης Τουφάν Έρχιουρμαν, στα γραφεία της αποστολής Καλών Υπηρεσιών των Ηνωμένων Εθνών, στην περιοχή του αεροδρομίου Λευκωσίας, στην νεκρή ζώνη.

BEST OF TOTHEMAONLINE