Δεν πρόκειται να ασχοληθούμε περαιτέρω με ασύστολα ψέματα – Τι απαντά το ΑΚΕΛ στις κατηγορίες Α. Ορφανίδης

Δεν πρόκειται να ασχοληθούμε περαιτέρω με ασύστολα ψέματα – Τι απαντά το ΑΚΕΛ στις κατηγορίες Α. Ορφανίδης

Φιλοξενούμενος στην μεσημβρινή εκπομπή του Mega «Ενημέρωση Τώρα», ο πρώην Διοικητής Αθανάσιος Ορφανίδης, μεταξύ άλλων επέρριψε ευθύνες στην κυβέρνηση Χριστόφια, αλλά και τον διάδοχο του στην Κεντρική Τράπεζα, για την κατάσταση της κυπριακής οικονομίας και την καταστροφή της Τράπεζας Κύπρου.

Ο Αθανάσιος Ορφανίδης δεν παρέλειψε να ασκήσει κριτική στον πρώην Πρόεδρο Δημήτρη Χριστόφια και τον πρώην Υπουργό Οικονομικών Χαρίλαο Σταυράκη για παραλείψεις και λάθη, ενώ κατήγγειλε ότι κατά την διάρκεια της θητείας του υπήρχαν κομματικές παρεμβάσεις στο έργο του.

Ισχυρίστηκε δε ότι παραπλανήθηκε, όταν ζήτησε πληροφόρηση για το θέμα των κατόχων αξιογράφων από συγκεκριμένο κομματικό στέλεχος της Κεντρικής.

Με γραπτή δήλωση ο Εκπρόσωπος Τύπου του ΑΚΕΛ Γιώργος Λουκαΐδης απαντά στις δηλώσεις Ορφανίδη.

Δεν πρόκειται να ασχοληθούμε περαιτέρω με τα ασύστολα ψέματα, την εμπάθεια και τις γελοίες κατηγορίες του Αθανάσιου Ορφανίδη κατά του ΑΚΕΛ. Τον προτρέπουμε μόνο να κάνει συντήρηση δυνάμεων αφού, όπως αναμένεται, θα τις χρειαστεί όταν θα βρεθεί ενώπιον των διωκτικών αρχών και των δικαστηρίων, για να λογοδοτήσει για τις ασήκωτες ευθύνες του στην καταστροφή του τραπεζικού τομέα και της οικονομίας.
 

Χριστιάνα Γαβριήλ 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ο τελευταίος ανασχηματισμός πριν το 2028: Τα νέα πρόσωπα, οι πολιτικές ισορροπίες και τα μηνύματα Χριστοδουλίδη - Βίντεο

Ο τελευταίος ανασχηματισμός πριν το 2028: Τα νέα πρόσωπα, οι πολιτικές ισορροπίες και τα μηνύματα Χριστοδουλίδη - Βίντεο

Έπειτα από εβδομάδες έντονης φημολογίας και διαρροών, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, προχώρησε στον πολυαναμενόμενο ανασχηματισμό της κυβέρνησής του, ο οποίος , εκτός απροόπτου, εκτιμάται ότι θα είναι και ο τελευταίος πριν από τις προεδρικές εκλογές του 2028. Οι αλλαγές ήταν περιορισμένες, χωρίς ιδιαίτερες εκπλήξεις, βάζοντας τέλος στα σενάρια που κυκλοφορούσαν ήδη από την προεκλογική περίοδο των βουλευτικών εκλογών.

BEST OF TOTHEMAONLINE