ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Θες να κατασκευάσεις πισίνα; Έρχεται νέος νόμος για αδειοδότηση και όρους λειτουργίας

Θες να κατασκευάσεις πισίνα; Έρχεται νέος νόμος για αδειοδότηση και όρους λειτουργίας

Νομοσχέδιο για την αδειοδότηση και λειτουργία δημόσιων και ιδιωτικών κολυμβητικών δεξαμενών αναμένεται να καταθέσει στη Βουλή τους επόμενους μήνες το Υπουργείο Εσωτερικών, όπως αναφέρθηκε στη σημερινή συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Επιτροπής Εσωτερικών, με αφορμή τη συζήτηση σχετικού θέματος που ενέγραψε ο Βουλευτής της ΕΔΕΚ, Ηλίας Μυριάνθους.

Το θέμα που τέθηκε προς συζήτηση αφορά στον χρόνο εξέτασης των αιτήσεων για έκδοση αδειών, καθώς και στους όρους λειτουργίας για πισίνες, κάτι που, όπως αναφέρθηκε, απασχολεί αρκετά τις τουριστικές επιχειρήσεις που φιλοξενούν τέτοιους χώρους στις εγκαταστάσεις τους.

Ο εκπρόσωπος του Υπουργείου Εσωτερικών στη συνεδρίαση της Επιτροπής, ανέφερε ότι μετά από αρκετή καθυστέρηση ολοκληρώθηκε στις αρχές Αυγούστου νέο κείμενο νόμου.

Όπως είπε, έχει ξεκινήσει ήδη η δημόσια διαβούλευση, η οποία θα ολοκληρωθεί τις επόμενες μέρες.

Σκοπός είναι να ανανεωθεί ο υφιστάμενος νόμος του 1992, που όπως είπε είναι προβληματικός. Διευκρινίστηκε, δε, ότι άλλοι είναι οι κανονισμοί που αφορούν στην κατασκευή και άλλοι στην αδειοδότηση της λειτουργίας κολυμβητικών δεξαμενών.

Πηγή: ΚΥΠΕ

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Αυτά είναι τα επικίνδυνα έθιμα του Πάσχα – Πώς μπορούμε να προστατευθούμε; - Οι ενέργειες για πρόληψη από την Αστυνομία

Από πυρκαγιά σε πυρκαγιά έτρεχε η Πυροσβεστική - Το επιχειρησιακό πλάνο ενόψει καλοκαιριού

Έπιασε «λαυράκι» η ΥΚΑΝ - Συγκάτοικοι έκρυβαν ναρκωτικά μέσα στα δωμάτιά τους

Απάτη στη Λεμεσό: Παρίστανε τον συνεργάτη ιδιοκτητών διαμερισμάτων - Χειροπέδες σε 34χρονο

Στιγμές τρόμου για 23χρονη: Αδέλφια την απείλησαν, την απήγαγαν και την τραυμάτισαν με μαχαίρι – Πρώην συμβίος της ο ένας

Eurovision 2024: Η Silia Kapsis έκανε την πρώτη της πρόβα με το «Liar»



Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Σύλληψη νέου υπόπτου στη Λάρνακα - Ισχυρή αστυνομική δύναμη στο σημείο - Δείτε φωτογραφία

Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Σύλληψη νέου υπόπτου στη Λάρνακα - Ισχυρή αστυνομική δύναμη στο σημείο - Δείτε φωτογραφία

Νέα σύλληψη σημειώθηκε σύμφωνα με πληροφορίες του ThemaOnline σήμερα το απόγευμα αναφορικά με την απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top