Κεντρικές Φυλακές: Φόνο εκ προμελέτης διερευνούν οι Αρχές - Με πολλαπλά τραύματα και κακώσεις ο 41χρονος κατάδικος 

Κεντρικές Φυλακές: Φόνο εκ προμελέτης διερευνούν οι Αρχές - Με πολλαπλά τραύματα και κακώσεις ο 41χρονος κατάδικος 

Υπόθεση φόνου εκ προμελέτης διερευνά η Αστυνομία για τον θάνατο κατάδικου, ηλικίας 41 ετών, στις Κεντρικές Φυλακές.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, το θύμα φέρει πολλαπλά τραύματα και κακώσεις και φέρεται να δέχτηκε φονική επίθεση με αιχμηρό αντικείμενο από συγκρατούμενό του.

Η νεκροτομή στη σορό του 41χρονου, θα διενεργεί το απόγευμα στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας από τους ιατροδικαστές Αγγελική Παπέττα και Ορθόδοξο Ορθοδόξου.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ: Σοκ στις Κεντρικές Φυλακές: Νεκρός κατάδικος μετά από επίθεση

Υπενθυμίζεται ότι, κατάδικος βρέθηκε σοβαρά τραυματισμένος χθες (27/10) στις Κεντρικές φυλακές. Λίγο αργότερα άφησε εκεί την τελευταία του πνοή.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του Τμήματος Φυλακών, Γύρω στις 9.55 χθες βράδυ η Αστυνομία ενημερώθηκε από τις Κεντρικές Φυλακές για το θάνατο του 41χρονου Tansu Cidan, ο οποίος βρισκόταν ως κατάδικος στις Κεντρικές Φυλακές.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση, κρατούμενος βρέθηκε από συγκρατούμενους του αναίσθητος στο κελί του και αμέσως ειδοποιήθηκαν μέλη του προσωπικού μαζί με νοσηλευτές όπου έσπευσαν στο μέρος παρέχοντας τις πρώτες βοήθειες, μέχρι την άφιξη του ασθενοφόρου ωστόσο παρά τις προσπάθειες, δεν είχε ανανήψει. Η ιατρική λειτουργός πιστοποίησε το θάνατο του και ειδοποιήθηκε η οικογένεια του.

Τα αίτια του θανάτου διερευνώνται από την έρευνα που διεξάγεται από την Αστυνομία η οποία κλήθηκε από την πρώτη στιγμή να διερευνήσει, καθώς και από το Τμήμα Φυλακών.

Το ΤΑΕ Λευκωσίας συνεχίζει τις εξετάσεις.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Αβέρωφ 2028: Πατά το κουμπί και αιφνιδιάζει τον ΔΗΣΥ

Αβέρωφ 2028: Πατά το κουμπί και αιφνιδιάζει τον ΔΗΣΥ

Ο Αβέρωφ Νεοφύτου επιστρέφει σε μια μάχη που για τον ίδιο ουδέποτε έκλεισε πραγματικά. Τρία χρόνια μετά τις Προεδρικές του 2023, ο τέως πρόεδρος του ΔΗΣΥ ετοιμάζεται, εκτός απροόπτου, να ανακοινώσει μέσα στις επόμενες ώρες ότι θα διεκδικήσει εκ νέου την Προεδρία της Δημοκρατίας, ανοίγοντας πολύ νωρίτερα απ’ όσο αναμενόταν το κεφάλαιο του 2028 και μαζί μια δύσκολη συζήτηση στο εσωτερικό της παράταξης της οποίας ηγήθηκε για μία δεκαετία.

BEST OF TOTHEMAONLINE