Κεντρικές Φυλακές: Φόνο εκ προμελέτης διερευνούν οι Αρχές - Με πολλαπλά τραύματα και κακώσεις ο 41χρονος κατάδικος 

Κεντρικές Φυλακές: Φόνο εκ προμελέτης διερευνούν οι Αρχές - Με πολλαπλά τραύματα και κακώσεις ο 41χρονος κατάδικος 

Υπόθεση φόνου εκ προμελέτης διερευνά η Αστυνομία για τον θάνατο κατάδικου, ηλικίας 41 ετών, στις Κεντρικές Φυλακές.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, το θύμα φέρει πολλαπλά τραύματα και κακώσεις και φέρεται να δέχτηκε φονική επίθεση με αιχμηρό αντικείμενο από συγκρατούμενό του.

Η νεκροτομή στη σορό του 41χρονου, θα διενεργεί το απόγευμα στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας από τους ιατροδικαστές Αγγελική Παπέττα και Ορθόδοξο Ορθοδόξου.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ: Σοκ στις Κεντρικές Φυλακές: Νεκρός κατάδικος μετά από επίθεση

Υπενθυμίζεται ότι, κατάδικος βρέθηκε σοβαρά τραυματισμένος χθες (27/10) στις Κεντρικές φυλακές. Λίγο αργότερα άφησε εκεί την τελευταία του πνοή.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του Τμήματος Φυλακών, Γύρω στις 9.55 χθες βράδυ η Αστυνομία ενημερώθηκε από τις Κεντρικές Φυλακές για το θάνατο του 41χρονου Tansu Cidan, ο οποίος βρισκόταν ως κατάδικος στις Κεντρικές Φυλακές.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση, κρατούμενος βρέθηκε από συγκρατούμενους του αναίσθητος στο κελί του και αμέσως ειδοποιήθηκαν μέλη του προσωπικού μαζί με νοσηλευτές όπου έσπευσαν στο μέρος παρέχοντας τις πρώτες βοήθειες, μέχρι την άφιξη του ασθενοφόρου ωστόσο παρά τις προσπάθειες, δεν είχε ανανήψει. Η ιατρική λειτουργός πιστοποίησε το θάνατο του και ειδοποιήθηκε η οικογένεια του.

Τα αίτια του θανάτου διερευνώνται από την έρευνα που διεξάγεται από την Αστυνομία η οποία κλήθηκε από την πρώτη στιγμή να διερευνήσει, καθώς και από το Τμήμα Φυλακών.

Το ΤΑΕ Λευκωσίας συνεχίζει τις εξετάσεις.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Έθεσε το θέμα των Βάσεων στο Ευρωπαϊκό Συμβούλιο ο ΠτΔ - Εξήγησε στους ηγέτες τι γίνεται στην Κύπρο

Έθεσε το θέμα των Βάσεων στο Ευρωπαϊκό Συμβούλιο ο ΠτΔ - Εξήγησε στους ηγέτες τι γίνεται στην Κύπρο

Τη θέση πως η Ευρωπαϊκή Ένωση μπορεί να βοηθήσει ουσιαστικά στην επίτευξη προόδου στο Κυπριακό καθώς διαθέτει τα εργαλεία να καταδείξει τα οφέλη της λύσης στην Τουρκία, εξέφρασε, την Πέμπτη, ο Προέδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης κατά το γεύμα εργασίας του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου στο οποίο συμμετείχε, για τελευταία φορά πριν τη λήξη της θητείας του ο ΓΓ του ΟΗΕ, Αντόνιο Γκουτέρες. Εξάλλου, σε παρέμβασή του αργότερα στο Ευρωπαϊκό Συμβούλιο αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, και σε συζήτηση που πρέπει να ανοίξει μετά το τέλος του πολέμου για το καθεστώς των Βρτανικών Βάσεων.

BEST OF TOTHEMAONLINE