ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Κεντρικές Φυλακές: Φόνο εκ προμελέτης διερευνούν οι Αρχές - Με πολλαπλά τραύματα και κακώσεις ο 41χρονος κατάδικος 

Κεντρικές Φυλακές: Φόνο εκ προμελέτης διερευνούν οι Αρχές - Με πολλαπλά τραύματα και κακώσεις ο 41χρονος κατάδικος 

Υπόθεση φόνου εκ προμελέτης διερευνά η Αστυνομία για τον θάνατο κατάδικου, ηλικίας 41 ετών, στις Κεντρικές Φυλακές.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, το θύμα φέρει πολλαπλά τραύματα και κακώσεις και φέρεται να δέχτηκε φονική επίθεση με αιχμηρό αντικείμενο από συγκρατούμενό του.

Η νεκροτομή στη σορό του 41χρονου, θα διενεργεί το απόγευμα στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας από τους ιατροδικαστές Αγγελική Παπέττα και Ορθόδοξο Ορθοδόξου.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ: Σοκ στις Κεντρικές Φυλακές: Νεκρός κατάδικος μετά από επίθεση

Υπενθυμίζεται ότι, κατάδικος βρέθηκε σοβαρά τραυματισμένος χθες (27/10) στις Κεντρικές φυλακές. Λίγο αργότερα άφησε εκεί την τελευταία του πνοή.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του Τμήματος Φυλακών, Γύρω στις 9.55 χθες βράδυ η Αστυνομία ενημερώθηκε από τις Κεντρικές Φυλακές για το θάνατο του 41χρονου Tansu Cidan, ο οποίος βρισκόταν ως κατάδικος στις Κεντρικές Φυλακές.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση, κρατούμενος βρέθηκε από συγκρατούμενους του αναίσθητος στο κελί του και αμέσως ειδοποιήθηκαν μέλη του προσωπικού μαζί με νοσηλευτές όπου έσπευσαν στο μέρος παρέχοντας τις πρώτες βοήθειες, μέχρι την άφιξη του ασθενοφόρου ωστόσο παρά τις προσπάθειες, δεν είχε ανανήψει. Η ιατρική λειτουργός πιστοποίησε το θάνατο του και ειδοποιήθηκε η οικογένεια του.

Τα αίτια του θανάτου διερευνώνται από την έρευνα που διεξάγεται από την Αστυνομία η οποία κλήθηκε από την πρώτη στιγμή να διερευνήσει, καθώς και από το Τμήμα Φυλακών.

Το ΤΑΕ Λευκωσίας συνεχίζει τις εξετάσεις.

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ανάλυση - Επίθεση Ισραήλ: Τι να περιμένουμε μετά το χτύπημα - Το Ιράν ενεργοποίησε συστήματα αεράμυνας

Ανάλυση - Επίθεση Ισραήλ: Τι να περιμένουμε μετά το χτύπημα - Το Ιράν ενεργοποίησε συστήματα αεράμυνας

Στη Μέση Ανατολή και στις σχέσεις Ισραήλ και Ιράν είναι στραμμένα τα βλέμματα της διεθνούς κοινότητας για ακόμη μία φορά μετά το χτύπημα στο έδαφος της Τεχεράνης που αποδίδεται στο Τελ Αβίβ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top