«Τυλίχτηκε» στις φλόγες αυτοκίνητο στα Πυργά - Υπέστη εκτεταμένες ζημιές

«Τυλίχτηκε» στις φλόγες αυτοκίνητο στα Πυργά - Υπέστη εκτεταμένες ζημιές

Εκτεταμένες ζημιές από πυρκαγιά υπέστη αυτοκίνητο που βρισκόταν σε περιφραγμένο χώρο οικίας στα Πυργά της επαρχίας Λάρνακας.

Σύμφωνα με την Πυροσβεστική Υπηρεσία γύρω στις 23.41 το βράδυ της Πέμπτης 27 Οκτωβρίου λήφθηκε κλήση για πυρκαγιά σε αυτοκίνητο που βρισκόταν σταθμευμένο σε περιφραγμένο χώρο οικίας στα Πυργά της επαρχίας Λάρνακας.

Για την κατάσβεση της πυρκαγιάς ανταποκρίθηκε ένα πυροσβεστικό όχημα από την ΕΜΑΚ Κοφίνου και από τη φωτιά το αυτοκίνητο υπέστη εκτεταμένες ζημιές.

Η σκηνή αποκλείστηκε και σήμερα μέλη της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας σε συνεργασία με την Αστυνομία και την Ηλεκτρομηχανολογική Υπηρεσία, θα πραγματοποιήσουν έρευνες για να διαπιστωθούν τα αίτια της φωτιάς.

* Φωτογραφία αρχείου

 ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Λευκωσία: Κατήγγειλε στον ΟΗΕ τις τουρκικές ενέργειες στην ΑΟΖ  - Απέστειλε επιστολή στον Γκουτέρες

Λευκωσία: Κατήγγειλε στον ΟΗΕ τις τουρκικές ενέργειες στην ΑΟΖ - Απέστειλε επιστολή στον Γκουτέρες

Νέα κλιμάκωση των τουρκικών ενεργειών σε βάρος της κυριαρχίας και των κυριαρχικών δικαιωμάτων της Κυπριακής Δημοκρατίας καταγγέλλει η Λευκωσία με επιστολή της Μόνιμης Αντιπροσώπου της στον ΟΗΕ Πρέσβεως Μαρίας Μιχαήλ προς τον Γενικό Γραμματέα του ΟΗΕ, ημερομηνίας 21 Οκτωβρίου 2026.

BEST OF TOTHEMAONLINE