Το «κάρφωμα» παικτών από Καταλά και η πίεση ενόψει ΑΠΟΕΛ

Το «κάρφωμα» παικτών από Καταλά και η πίεση ενόψει ΑΠΟΕΛ

Κάτω από την βάση, κινήθηκε ο βαθμός απόδοσης του Απόλλωνα στον ψεσινό κρίσιμο αγώνα με την Ντνίπρο. Χάνοντας για δεύτερη φορά από τους Ουκρανούς, εξανεμίστηκαν και οι πιθανότητες τους να προχωρήσουν στην διοργάνωση του Κόνφερενς Λιγκ.

Συζητιούνται οι τοποθετήσεις του Νταβίτ Καταλά στην συνέντευξη τύπου. Ανάφερε μεταξύ άλλων, πως ήταν ο πρώτος που έφταιγε για την μη ικανοποιητική εμφάνιση, έστειλε και μήνυμα προς μερικούς παίχτες. «Όσοι δεν παίζουν παθιασμένα και δεν δίδουν το εκατό τοις εκατό για την ομάδα, τότε δεν τους θέλω». Παραδέχθηκε επίσης, πως άργησε να κάνει αλλαγές.

Διαβάστε τη συνέχεια στο Themasports

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης, ο εκλεκτός του ΕΛΚ και η αμηχανία της Πινδάρου

Ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης, ο εκλεκτός του ΕΛΚ και η αμηχανία της Πινδάρου

Ο Νίκος Χριστοδουλίδης, κατόπιν επίσημης πρόσκλησης, συμμετέχει στην πολιτική ομάδα του Ευρωπαϊκό Λαϊκό Κόμμα, την ίδια ακριβώς πολιτική οικογένεια στην οποία ανήκει και ο ΔΗΣΥ. Και Νίκος Χριστοδουλίδης αντιμετωπίζεται από το ΕΛΚ ως ηγέτης με σεβασμό και πολιτική εμπιστοσύνη από τον πυρήνα της ευρωπαϊκής κεντροδεξιάς.

BEST OF TOTHEMAONLINE