Ολοκληρώθηκε η μαθητική παρέλαση στο κέντρο της Αθήνας - 235 σχολεία της Α' Αθηνών

Ολοκληρώθηκε η μαθητική παρέλαση στο κέντρο της Αθήνας - 235 σχολεία της Α' Αθηνών

Ολοκληρώθηκε η μαθητική παρέλαση στο κέντρο της Αθήνας, όπου πλήθος κόσμου συγκεντρώθηκε προκειμένου να την παρακολουθήσει από κοντά.

Στην παρέλαση συμμετείχαν και τα 235 σχολεία της Α' Αθηνών (134 δημοτικά, 50 γυμνάσια και 51 λύκεια, γενικής και ειδικής παιδείας), με τον σημαιοφόρο τους και πέντε παραστάτες το καθε ένα, η ομάδα των Special Olympics, καθώς επίσης και οι πρόσκοποι.

Την παρέλαση παρακολούθησαν και εκπρόσωποι της πολιτικής και πολιτειακής ηγεσίας της χώρας, μεταξύ των οποίων η υπουργός Παιδείας και Θρησκευμάτων, Νίκη Κεραμέως, ο περιφερειάρχης Αττικής, Γιώργος Πατούλης και ο δήμαρχος Αθηναίων, Κώστας Μπακογιάννης.

Οι δρόμοι στο κέντρο της Αθήνας προοδευτικά δίνονται στην κυκλοφορία.

ΠΗΓΗ: Πρώτο Θέμα

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ: Η Προεδρία της ΕΕ, οι εκλογές στα κατεχόμενα και η νέα διευρυμένη συνάντηση για το Κυπριακό

ΠτΔ: Η Προεδρία της ΕΕ, οι εκλογές στα κατεχόμενα και η νέα διευρυμένη συνάντηση για το Κυπριακό

Αναφορικά με την ημερομηνία διεξαγωγής της νέας πενταμερούς για το Κυπριακό στη Νέα Υόρκη, ο Πρόεδρος της Δημοκρατία Νίκος Χριστοδουλίδης δήλωσε πως αναμένουμε τα Ηνωμένα Έθνη να προβούν σε σχετικές ανακοινώσεις.