Γιώργος Λιάγκας: Η «σπόντα» για τις αποχωρήσεις από τις εκπομπές - «Όποιος φεύγει, δεν σημαίνει πως τσακώνεται»

Γιώργος Λιάγκας: Η «σπόντα» για τις αποχωρήσεις από τις εκπομπές - «Όποιος φεύγει, δεν σημαίνει πως τσακώνεται»

Με αφορμή τη συνέντευξη που παραχώρησε η Βέφα Αλεξιάδου και ένα σχόλιο για την αποχώρησή της από την εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη, ο Γιώργος Λιάγκας μίλησε για τις αποχωρήσεις που προκύπτουν από τις εκπομπές γενικότερα.

Ο παρουσιαστής έστειλε ένα σαφές μήνυμα προς όλους, που θα μπορούσε να αναφέρεται και στην αποχώρηση της Δούκισσας Νομικού από το «Πρωινό». Ωστόσο, επέλεξε να μην κατονομάσει κάποιον και ανέφερε πως «καμιά φορά απλά δεν ταιριάζουν τα χνώτα των ανθρώπων».

«Όταν απομακρύνεται κάποιος από μια εκπομπή, δεν σημαίνει ότι έφυγε από αυτή με φασαρία. Έρχεται κάποιος σε μια εκπομπή, δεν ταιριάζουν τα χνώτα ρε παιδί μου, είτε η εκπομπή προς τον άνθρωπο, είτε ο άνθρωπος προς την εκπομπή. Δεν σημαίνει πως όποιος φεύγει, τσακώνεται», είπε ο Γιώργος Λιάγκας.

«Δεν καταλαβαίνω γιατί πρέπει να γίνεται τόσο μεγάλο θέμα. Μια αποχώρηση έχουμε μόνο από την τηλεόραση; Πολλοί έχουν φύγει από μια εκπομπή και καλά έκαναν, είτε γιατί δεν ταίριαζαν στην εκπομπή, είτε γιατί η εκπομπή δεν τους ταίριαζε. Δεν είναι κακό αυτό», δήλωσε.

Τέλος, πρόσθεσε πως «είναι φυσιολογικό αν κάποιος πιέζεται να προχωράει σε κάτι άλλο». «Είναι φυσιολογικό και ανθρώπινο και σωστό όταν πιέζονται οι άνθρωποι, να προχωράνε στη ζωή. Δεν σημαίνει όμως, ότι πίσω από κάτι τόσο φυσιολογικό και καθημερινό, υπάρχει τσακωμός και φασαρία», είπε κλείνοντας.

ΠΗΓΗ: Πρώτο Θέμα

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΔΗΚΟ στο επίκεντρο των εξελίξεων: Ο κύκλος επαφών του Προέδρου Χριστοδουλίδη, οι απαιτήσεις του Νικόλα και το πολιτικό τεστ πριν τον ανασχηματισμό

ΔΗΚΟ στο επίκεντρο των εξελίξεων: Ο κύκλος επαφών του Προέδρου Χριστοδουλίδη, οι απαιτήσεις του Νικόλα και το πολιτικό τεστ πριν τον ανασχηματισμό

Η σχέση του Προεδρικού με το ΔΗΚΟ, εισέρχεται σε μια από τις πιο κρίσιμες φάσεις της, από την ανάληψη της διακυβέρνησης από τον Νίκο Χριστοδουλίδη. Οι επόμενες ημέρες, αποκτούν ιδιαίτερη πολιτική σημασία. Η συνάντηση της Παρασκευής ανάμεσα στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας και τη Γραμματεία του ΔΗΚΟ δεν αντιμετωπίζεται ως μία ακόμη τακτική επαφή, αλλά ως ένα ραντεβού ουσίας, από το οποίο αναμένεται να διαφανεί εάν οι δύο πλευρές μπορούν να επαναπροσδιορίσουν τους όρους της συνεργασίας τους, ή αν οι διαφωνίες που συσσωρεύτηκαν το τελευταίο διάστημα, θα παραμείνουν στο τραπέζι.

BEST OF TOTHEMAONLINE