Aπογοητευμένος ο Αβέρωφ - Οργή για τα επεισόδια στο Πουρνάρα - «Τα όρια έχουν ξεπεραστεί»

Aπογοητευμένος ο Αβέρωφ - Οργή για τα επεισόδια στο Πουρνάρα - «Τα όρια έχουν ξεπεραστεί»

Με απογοήτευση και οργή παρακολούθησε τα γεγονότα και επεισόδια που διαδραματίστηκαν στο Πουρνάρα ο Πρόεδρος του ΔΗΣΥ και υποψήφιος για την Προεδρία της Δημοκρατίας κ. Αβέρωφ Νεοφύτου.

Ο κ.Νεοφύτου , αναφέρθηκε στα επεισόδια στο κέντρο φιλοξενίας Πουρνάρα

Αυτούσια η δήλωση του:

«Παρακολουθώ τα όσα επισυμβαινουν στο Πουρνάρα με απογοήτευση και οργή. Έτσι αισθάνεται σήμερα ο κάθε Κύπριος πολίτης. Η χώρα μας έχει αναλάβει πολύ μεγαλύτερες ευθύνες και υποχρεώσεις από αυτές που της αναλογούν. Και το ελάχιστο που αναμένουμε είναι τον στοιχειώδη σεβασμό.

Θα συνεχίσουμε να προσφέρουμε φιλοξενία και προστασία σε αυτούς που πραγματικά έχουν ανάγκη. Όμως υπάρχουν όρια τα οποία έχουν ξεπεραστεί. Και η ανοχή μας θα είναι μηδενική προς όσους δεν σέβονται τους νόμους, την τάξη και κυρίως τους πολίτες της χώρας που τους φιλοξενεί»

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Το θετικό κλίμα δεν αρκεί - Οι τρεις εκκρεμότητες Χριστοδουλίδη και η δύσκολη αποστολή της Ολγκίν - Τι αναμένεται από τις επαφές με την απεσταλμένη του ΟΗΕ

Κυπριακό: Το θετικό κλίμα δεν αρκεί - Οι τρεις εκκρεμότητες Χριστοδουλίδη και η δύσκολη αποστολή της Ολγκίν - Τι αναμένεται από τις επαφές με την απεσταλμένη του ΟΗΕ

Η νέα κινητικότητα γύρω από το Κυπριακό δημιουργεί ένα παράθυρο για επανεξέταση των δυνατοτήτων συνεννόησης μεταξύ των δύο πλευρών, χωρίς όμως να έχουν μέχρι στιγμής διαμορφωθεί οι προϋποθέσεις, για την επανέναρξη ουσιαστικών διαπραγματεύσεων. Η συνάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδη, με τον Τουρκοκύπριο ηγέτη, Τουφάν Ερχιουρμάν, στις 27 Οκτωβρίου πραγματοποιήθηκε σε θετικό κλίμα, αλλά ολοκληρώθηκε χωρίς κοινό ανακοινωθέν και χωρίς δημοσιοποίηση συγκεκριμένων αποτελεσμάτων.

BEST OF TOTHEMAONLINE